Uur van gerechtigheid

Surhuisterveen, Compassion Café, zaterdag 10 juli 2021, 16:00 - 17:00 uur

Info
Tickets
Contact

Hou je van sporten met een uitdaging? Ben je Muskathleet of wil je meer weten over de Muskathlon? Laat je inspireren en uitdagen tijdens het uur van gerechtigheid. Samen met andere Muskathleten en deelnemers ga je zowel praktisch aan de slag als wordt je geïnspireerd met verhalen over de impact van het doen van de Muskathlon. Je bent natuurlijk ook meer dan welkom als je niet van sporten houdt, maar op zoek bent naar inspiratie en ontmoeting.

Programma Compassion Café pop-up edition:
9 juli (16.00 uur): Ondernemersborrel met Matthijn Buwalda
9 juli (v.a. 19.00 uur): Tuinconcerten Matthijn Buwalda
10 juli (v.a. 11.00 uur): High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
10 juli (16.00 uur): Uur van gerechtigheid - Muskathlon
10 juli (19.30 uur): Aanbiddingsconcert InSalvation
11 juli (10.30 uur): Openluchtdienst met InSalvation en Eline Bakker
11 juli (14.00 uur): Tuinconcert met Reni & Elisa

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.

Agenda


Compassion Compassion Café: pop-up edition Surhuisterveen Friesland

Compassion Café: pop-up edition

Deze zomer komt Compassion naar je toe met het Compassion Café pop-up edition! Een weekend vol muziek, ontmoeting en goede, (h)eerlijke koffie. Verschillende Compassion-ambassadeurs geven sfeervolle tuinconcerten onder de stretchtent op een prachtige locatie. Wees welkom! Elk programma is inclusief een gratis consumptie vanuit de Compassion caravan en er zijn verschillende kraampjes aanwezig met (lokale) producten waar je rond kan struinen.