Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Christelijke coaching: Dag van Rust

Soest, De Kleine Melm, zaterdag 23 oktober 2021, 10:00 - 17:00 uur

Info
Tickets
Contact

Je ervaart veel druk en mist focus. Je komt te weinig aan jezelf toe. De Dag van Rust helpt je om kalmer te leven. Een hele dag, op een prachtige plek met heerlijk eten en inspirerende talks. En dat begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

De Dag van Rust is voor wie wil opladen, bijvoorbeeld om het nieuwe seizoen fris te starten. Je onderzoekt de patronen die maken dat je rust mist en probeert deze dag nieuwe gewoontes uit. Er zijn ‘rustgevende’ talks en je werkt met je persoonlijke doelstellingen. Naast de rustmomenten doe je oefeningen om je focus te hervinden en opgeladen verder te gaan.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (ook bekend als schrijver en spreker) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2: “Een openbaring waarin ik mijzelf heb leren kennen.”

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Zo kun je werken aan jouw persoonlijke doelen en kun je ter plekke ook oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

De Dag van Rust is zaterdag 17 juli, op een prachtige locatie bij de rivier de Eem in Soest.

Dagprogramma:

 • Van 10:00 tot 17:00
 • 3 koffiepauzes en heerlijke lunch
 • 6 inspirerende talks
 • 5 grondige oefeningen
 • individuele en groepsontmoetingen
 • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid.

  Meer christelijke coaching
  Kamsteeg en Sonneveld organiseren dit jaar nog diverse andere trainingen. Op 28 augustus is de Dag van Kiezen en op 29 oktober de Dag van Ouder Worden. Ook kun je regelmatig deelnemen aan ‘Zin in je werk’, een intensieve driedaagse coaching op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.


  Trainingen Nieuwe Uitzichten

  Nieuwe Uitzichten

  De christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld geven met 'Nieuwe Uitzichten' grondige en betrokken coaching voor een nieuwe richting in je werk en leven.