Film 'Tulsa' (bioscoop-vertoning)

Woensdag 1 december 2021, 19:00 - 21:00 uur

Alblasserdam, Landvast Cultureel Centrum

Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Film 'Tulsa' (bioscoop-vertoning)

Alblasserdam, Landvast Cultureel Centrum, woensdag 1 december 2021, 19:00 - 21:00 uur

Info

Al jarenlang gaat het leven van veteraan Tommy Colston bergafwaarts. Wanneer hij plotseling een 9-jarige dochter blijkt te hebben, Tulsa, wordt zijn leven volledig op zijn kop gezet. Omdat Tulsa onderdak nodig heeft, neemt Tommy haar met tegenzin in huis. Al snel probeert de bijdehante en gelovige Tulsa haar vader mee te nemen naar de kerk en hem van de drank en drugs af te brengen, maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Wanneer een heftig ongeluk alles overhoop gooit, moet Tommy zijn gevechten met verslaving en verlies overwinnen om de vader te worden die zijn dochter altijd al wilde.

Tulsa is een hartverwarmend verhaal over liefde en lijden en wat het betekent om je leven aan Jezus te geven. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lengte: 2 uur
Regie: Scott Pryor + Gloria Stella