Paul Cherryseed & Band: Jubileumconcert (10 jaar troubadour)

Bodegraven, Theater Evertshuis, vrijdag 17 juni 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Paul Cherryseed voor nieuwe data.

Info

Paul Cherryseed is al 10 jaar onderweg als troubadour. Een reis die begon in gemeenschap L'abri, in Eck en Wiel. Hij speelde zijn troostrijke, breekbare en hoopvolle folkpopliedjes met een flinke tint gospel en Braziliaanse vibes op straat, in parken, gevangenissen, kerken, huiskamers, op festivals en in verpleeghuizen. In Nederland én in Brazilië. En nu viert hij graag zijn jubileum met jou in het Evertshuis in Bodegraven. Daar zal hij zijn liedjes uit de afgelopen jaren delen, samen met zijn band, die de liedjes inkleuren met o.a. accordeon, saxofoon, zabumba, cavaquinho, piano en een Afrikaanse 'Kamali N'goni' harp.

Cherryseed neemt je mee in de verhalen en de tranen van kleine, heldhaftige, gebroken en liefdevolle mensen die verstrikt raken in de grote wereld. Mensen die verlangen om thuis te komen bij God in een warm huis vol muziek. Liedjes over vluchtelingen, arme boeren en een meisje met kleurpotloden in het haar. En liedjes over hemzelf en zijn geliefden.

De liedjes zijn veelal verpakt als dansende verhalen en komen van zijn drie albums die hij het afgelopen decennium uitbracht: 'The Desert, The Dew & The Dawn' in 2013, het swingende 'The Story of Saint Anonymous in 2016 en het Braziliaans folkpop-achtige 'Fishlove' in 2019. Naast liedjes van deze drie albums, zal ook zijn jubileumsingle 'Let Peace Roll On Like A River' voorbijkomen deze avond, plus enkele verrassende covers en gloednieuwe liedjes.

De Band:
Paul Cherryseed – Gitaar en zang
Ilse Roskam – Accordeon en zang
Elizabeth Fadel – Piano, cavaquinho, zang en percussie
Pedro Ivo Ferreira – Bas
Jonny Boston – Saxofoon, Klarinet en zang
Lauriane Ghils – Zabumba, percussie en Kamali N'goni
Job Noordmans – Drums en zang