4 Sela op donderdag 23 december 2021 in Videoconcert - truetickets.nl
Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Livestream Sela - Kerstnacht boven Bethlehem

Videoconcert, live vanuit Amersfoort, donderdag 23 december 2021, 20:00 - 22:15 uur

Info
Tickets
Contact
Reserveer nu om op 23 december Kerst met Sela thuis mee te maken, een nieuw videoconcert live vanuit de Joriskerk in Amersfoort. Je kunt de uitzending in hoge kwaliteit kijken, ook via je Smart TV. Vanaf de volgende dag kun je de uitzending nog tot en met zondag 2 januari terugkijken.

Ere zij God, hoog in de hemel.
Vrede hier op aarde.
Laat ons zingen door de eeuwen,
engelen en mensen samen.

De sterrenhemel boven de lege velden van Efrata breekt open, een prachtig lofgezang op de net geboren koning klinkt. Ere zij God, hoog in de hemel. Vrede hier op aarde… Hoe indrukwekkend moet dit zijn geweest voor de herders rond hun kampvuren in het open veld. De Koning der koningen is geboren!

Op het programma staan natuurlijk bekende kerstliederen en veel liederen van de nieuwe CD ‘Kerstnacht boven Bethlehem’ die in het najaar verschijnt. Enkele liederen zijn jullie al bekend zoals In ons hart geboren, Maria had je door (Sela-vertaling van ‘Mary did you know’) en natuurlijk Kerstnacht boven Bethlehem.

Vorig jaar zonden we ons kerstconcert ook uit, in DVD-kwaliteit. Bijna tienduizend mensen keken of zongen thuis mee vanaf de bank. Enkele reacties op eerdere videoconcerten:
Esther Duerink - Wat was het weer mooi gedaan en gezongen door jullie! In december gaan we weer online kijken naar jullie hoor!

Trijnie Kanis - Genoten van de mooie muziek en de prachtige teksten. Fijn om toch nog jullie concert mee te maken in de huiskamer.

Els Levering - Genoten van jullie concert! Jullie hadden er zelf ook weer zo'n zin in en dat straalde er vanaf. Fijn dat jullie met kerst ook een concert gaan geven.

Bekijk hier enkele liederen uit de uitzending van vorig jaar:

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.

Agenda


Sela Kerstconcerten