Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zaterdag 28 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Waddinxveen, Brugkerk

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Waddinxveen, Brugkerk, zaterdag 28 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Fam Blom
Geweldig concert , enorm genoten .Dit alles tot eer van God.
Bram
Wat een prachtig concert, erg genoten. Aan Hem alle eer!
Laura
Intens, diepgaand, bezield en alle kleuren van de regenboog... Bijzonder indrukwekkend... Wat een gezegende avond... We zijn er nog stil van. Dank!
Rebecka
Het was een prachtige avond, dank jullie wel!
Alies
Wat een geweldige avond in Waddinxveen! Ik heb enorm genoten van het concert en het weer sanen zingen. Een avond met ook wat nieuwe liederen die echt prachtig zijn. Ik hoop dit concert in seotember nog een keer mee te maken en ga zometeen weer reserveren!
Coby
Wat een super mooi en leuk concert! 1ste x dat ik er was ! Hopelijk de volgende keer er weer bij !
Margriet
Geweldige avond met prachtige muziek. Dank jullie wel.
Annemarie
Geweldig heerlijke avond gehad ! Heerlijk om zo met z'n allen weer God te mogen eten !
Karin
Dank jullie wel voor deze zo'n mooie en fijne avond. Er is een Toekomst vol van hoop en dat uit volle borstel z'n allen weer mogen zingen, geweldig Hoop in Oktober nog een keer te gaan meteen nog een reservering gemaakt.
Eveline
Wat heerlijk dat we weer een live concert van Sela mee mochten maken. Wat fijn dat we ook met z'n allen weer mee konden zingen, kippenvel! Wat ontroerend om te zien dat Frans even emotioneel werd, dit ontroerde mij ook!
Elze
Wat een prachtige avond! Ik ben al naar verschillende Sela-concerten geweest, maar vond dit misschien wel de mooiste. Dank voor het mooie concert. Heerlijk om met elkaar te zingen Ik heb echt genoten!!
Jochebet
Het was voor mij de eerste keer. Super mooie avond gehad. Prachtige liederen en heel mooi gezongen. Heel fijn om samen de Heer groot te maken. Dank je wel!
Petra
Wat heerlijk om zo te zingen en te luisteren. Bedankt het was een prachtige avond
Erik
Schitterende avond, met veel bekende, maar ook nieuwe liederen. Dankbaar dat dit weer mogelijk was!
Jan Schouten
Ik vond het in een woord klasse, wat ze ons hebben laten zien en horen, muziek perfect zang nog beter klasse, ik heb genoten, luister veel naar hul liederen, mijn helaas overleden vriendin Sjaan, had dit ook zo mooi gevonden, zij vond toekomst van de hoop het mooiste lied, dan vroeg ze aan mij. Jan is er voor mij ook nog hoop, ze had Alzheimer, na 4 jaar is ze op 26 oktober 2020 in Savelberg Gouda overleden, terwijl ik bij haar was, ze niet meer kon praten en slikken, dus communiseerde ik met onze handen, haar handbeweging waren haar antwoorden, we hebben samen het onze vader gebeden voor haar zielenrust, daar was ze heel blij mee, gezien haar hand in mijn hand, die mij antwoord gaf op mijn vrag aan haar, ik heb afscheid genomen, na 1,5 uur belde haar oudste zoon Jan kom je naar Gouda, mijn moeder is overleden, God zij dank dat ik nog bij haar afscheid heb kunnen nemen, dat vergeet in nooit meer zegt haar vriend en partner Jan Schouten.Die zijn verdriet nog niet over is door dit verlies.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.