Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Vrijdag 2 september 2022, 20:00 - 22:15 uur

Alphen aan den Rijn, Adventskerk

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Alphen aan den Rijn, Adventskerk, vrijdag 2 september 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Hubert En Annet
Geweldig
Annemiek
We hebben genoten van de avond. De band nam ons publiek mee in een feestje van samen zingen en naar prachtige liedjes luisteren. Ik persoonlijk kan ook genieten als de band het leuk heeft met elkaar en dat was die avond zichtbaar.
Sebastiaan
Wat een prachtig concert! Ik heb echt genoten. God mogen ervaren. En wat een heerlijk energie spat er van het podium af. Gegarandeerd een prachtige avond als je naar dit concert gaat.
Joke
Hele fijne avond gehad, heerlijk gezongen en geluisterd. Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Respect voor de band, alle eer gaat naar God en niet naar hen.
Inge
Het was fantastisch om te luisteren en mee te zingen. Het zijn liederen die je raakt. De concerten heb ik gemist de afgelopen jaren. Fijn dat het weer kon.
Peter
Wat een enorme avond. feest in de Hemel. zeker weten. heel erg veel dank dat we hier bij mochten zijn
Annette
Het was een fijne avond! We hebben genoten!
Ineke
Het was een heerlijke avond, geweldig dat dit weer mogelijk is. En bij de band spat hun plezier er van af! 2 puntjes: de tekst op de beamer was slecht te lezen, witte letters op een wit scherm. En het volume was vrij hard. De laatste tijd is er veel aandacht voor tinnitus, en daar willen jullie vast niet aan meewerken!
Gerrit Van Ek
Een geweldige avond. Heerlijk zo'n gevulde zaal. En dat samen zingen... super. Dat verbindt ons met elkaar.
Petra
Hele fijne avond
John
Ik was voor het eerst bij een concert van Sela en nu zeker niet voor het laatst. Het was niet perfect, maar de sfeer op het podium en in de zaal was uitstekend en ontspannen. Als de bandleden zenuwachtig waren viel dat niet op. Ik heb er enorm van genoten.
Heleen
Heerlijke avond!! met mooie liedjes, waar blokjes met rustige nummers en up-tempo nummers met elkaar worden afgewisseld.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.