Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zaterdag 25 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Amersfoort, Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst)

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Amersfoort, Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst), zaterdag 25 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Tiny
Een mooi indrukwekkend en emotioneel concert Het heeft ond geraakt
Mirjam
Heerlijk om samen te zingen en bewegen. Ook al kan ik niet echt zingen:) Was voor mij de 1ste keer. Ook nieuwe liederen gehoord en ben benieuwd naar meer. Dank voor deze mooie, emotionele en dankbare avond. Een toekomst vol van hoop❤️
Anne
Wat een bijzonder concert! Een feestje met een lach en een traan. Ga zo door, Sela, Gods zegen ????????
Ellen Van Reenen
Genoten van deze fantastische avond. Een goede sfeer, lekker veel zingen, en ook fijn om te luisteren. Wat een feestje om weer met zo veel mensen te zingen en God te loven en te prijzen????????
Evelien Duijst
Super avond ❤️
Suzan
In één woord: Grandioos! Een waardevolle avond vol hoop, dankbaarheid, blijheid, en ook emotionele momenten beleefd. Zulke mooie maar ook rake teksten. Fantastisch om met mega veel mensen samen te zingen: Alle eer aan God!!!
Paulien
Het was weer een feestje met diepgang. Dank voor het delen van jullie muzikaliteit, plezier en kwetsbaarheid
M. Sprangers
Wat een prachtige avond! Samen God groot maken en Hem aanbidden! Wat een prachtige talenten hebben deze zangers en muzikanten toch van God gekregen.
Wim Van Rijnswou
Fijne avond met mooie liederen die je heerlijk mee kon zingen!
Marc Bouman
Een geweldig mooi concert met oude en ook mooie nieuwe nummers. Je wordt erin meegesleept en vol enthousiasme terug naar huis gegaan. Sela bedankt en Gods zegen toegewenst
Jaap
Sela bedankt! Wat een mooi en ontroerend concert. Samen zingen tot eer van God. Kerst , Pasen en Pinksteren in één avond. Bedankt, tot ziens!
Marinka
Wat een gave avond! Wat een mooie liederen, prachtige uitvoering en gewoon fantastisch concert!
Rianne
Ik heb met mijn gezin (2 volwassenen en 3 kids) genoten van het concert. Met een lach en een traan genoten als vanouds. Bedankt!
Annemieke Sparla
Het was weer geweldig, zo intens, alle emoties mochten er ook zijn. En dan het samen zingen, hartverwarmend. Dank jullie wel!
Saskia
Een prachtige avond. Stilgezet en daarna vol dankbaarheid over alles wat Jezus in mijn/onze levens betekent! Wat fijn dat Sela teksten weet te schrijven die zo de kern raken. Dankbaar voor en blij met een prachtig concert voor onze God! Ik ga na de zomer nog en keer :-)
Helianne Smith
Ik vond het superleuk en ik vond het vooral superleuk, omdat het mijn eerste concert (en ook van Sela) in mijn leven was.
Anneke
Geweldige avond. Toekomst vol van hoop was echt goed uitgewerkt. Het was mijn eerste concert van Sela dat ik bijwoonde en ik heb er van genoten. Ik ben echt bemoedigd naar huis gegaan.
Ron
Een hele mooie, intense avond met bijzondere liederen. We hebben enorm genoten, en het zo'n rijkdom om met zoveel mensen de Heer groot. Hij onze Koning. Ik had dit niet willen missen erg opbouwend. Heel veel zegen toe gebeden voor jullie bediening en voor de komende concerten.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.