Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zaterdag 22 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Gorinchem, Grote Kerk

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 22 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Wilma
Was een bijzondere avond! We hebben echt genoten.
Dyane Voorberg
Het was een schitterende avond! Mooie mix tussen nieuwe en bekende liederen. Waarvan de nieuwe liederen ook stuk voor stuk prachtig met mooie teksten. We hebben genoten en Gods aanwezigheid was voelbaar. Wat een zegen dat we weer met zoveel mensen bijeen konden komen om onze God groot te maken! Het was echt een top avond en we zullen Frans en Adrian zeker gaan missen!
Tonnie Oosterom
Prachtig, professioneel en bemoedigend
Dikkie
Ik had een kaartje voor deze avond maar helaas was ik ziek ????
Sandra De Paus
Heel mooi concert,het nieuwe de mensen die we missen.
Siebold
Weer een mooi convent, nu in de prachtige oude kerk van Gorinchem. Iedere keer lijkt het weer mooiere, beter en professioneler te worden. En toch wordt het enthousiasme en de passie van de band er niet minder op. Pure klasse nadenkt.
Heleen
Het was wederom een prachtige avond met veel afwisseling van liederen. Luisteren, meezingen, oude en nieuwe liederen. In één woord: geweldig!
Petra
Prachtig! We hebben enorm genoten. Vond de muziek wel wat hard staan, in dit gebouw. En jammer dat er weinig wc’s waren.
Eva
Wat een mega mooi concert was het! Wij hebben echt genoten. Je werd er helemaal in meegenomen! Echt heel fijn!❤️
Ans
Het was fantastisch ????mijn vriendin en ik hebben van alles genoten
Sija Van Noorloos-Schep
Genoten van het luisteren en meezingen van de prachtige liederen tot eer van Hem. Mooi om zo een te zijn als christenen en bemoedigd te worden, om lichtdrager te zijn in deze donkere wereld. Dat is onze roeping! Sela, ik bid jullie Gods zegen toe!
Johan
Mooi concert... Genoten
Anneke
Weer een mooi concert. Heb weer erg van genoten
Ilse
Genoten van een prachtig meezing concert. God was heel dichtbij! Bedankt Sela!
Romy
Het was erg Fantastisch. Zo genoten vanavond. Prachtig om dit weer zo te mogen doen met elkaar
Gertine
Wat een bemoediging en mooie zangavond! Zo mooi om te zien hoe jullie in muziek maar ook als personen met elkaar verweven zijn! Emotioneel afscheid ook#prachtig. Suc6 Ad en Frans! En Zijn zegen????
Maatje
Geweldige avond. De muziek,zang,samenzang. Heel mooi dat je als christenen zo lofprijzing mag ervaren.
Karin
We hebben enorm genoten van het luisteren en zingen! Wat is het geweldig om met z'n allen God te aanbidden!
Robert
Het was weer een mooi concert die ik samen met mijn Schoonzus beleefd heb, ik ben al zes keer in de afgelopen jaren bij een van de concerten geweest én ik ga altijd weer met een fijn gevoel weer naar huis
Carina
Het was geweldig. Het dak ging eraf. Wij waren nog nooit naar een concert van Sela geweest. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat stralen jullie een energie en enthousiasme uit, geweldig. Adrian en Frans succes met alles wat jullie na Sela gaan doen.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.