Zomertour Christian Verwoerd

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 24 september 2022, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Christian Verwoerd voor nieuwe data.

Info

Veilig reserveren: Deze concertreeks vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van een datum als eventuele annulering van een concert, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

Na een lange periode waarin geen concerten mogelijk waren, kijken Christian Verwoerd & band uit naar deze zomertour. Een moment om weer samen God te kunnen aanbidden. Tijdens deze concerten presenteert de zanger uiteraard nummers van zijn nieuwe CD 'Mijn zekerheid', maar worden ook veel liederen van vorige albums ten gehore gebracht. Echte meezingers zullen daarbij zeker niet ontbreken.

Thema
Christian vertelt over het thema van de tour: 'We willen bezoekers graag meenemen in het thema 'Wie ben ik?'. We denken na over wie wij zijn ten opzichte van de Almachtige Schepper. Wie wij mogen zijn in het licht van het werk van Jezus en ook wat dat betekent voor onze plaats in deze roerige tijd. Ontdek met ons de rijkdom van het kennen van God.'