Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Donderdag 10 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Barneveld, Schaffelaartheater

Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Barneveld, Schaffelaartheater, donderdag 10 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Elise
Prachtig, woorden gevangen in mooie muziek. Humor in de verhalen. Het was een avond heerlijk genieten!
Cock
Mooie humor met prima opbouw. Herkenbare situaties. Mooie verhalen en diepe gedachten. Muzikaal en teksten top. Superleuke avond.
Margriet
Ik heb genoten van de mooie avond vol liedjes en verhalen. Het enige nadeel is dat de lichten reflecteren in de horloges op het podium. Dus af en toe word je verblind.
Annet
Zo enorm genoten! Wat een mooi programma, muzikaliteit, humor, inhoud en opbouw. Petje af!
Roos
Heerlijk ontspannen avond met een mooie balans tussen humor en stof tot nadenken.
Arianne
Wat een mooie avond hebben we gehad! Matthijn is een kunstenaar met woorden en samen met de band zijn ze geweldig.
Judith Westerink
Super mooi, zo toepasbaar in het leven! En nog grappig ook????
Arna
Geweldig!! Wat indrukwekkend..
Annemiek
Een super avond gehad. Wat een mooie liedjes met inhoud. Bepaalde zinnen zijn meesterlijk in een lied. Zoals over de verkeerde klok
Linda
Matthijn vertelt verhalen als de beste, in woorden én in liedjes. Echt, kwetsbaar en met humor. Prachtig! En wat een geweldige band. Ik houd de score niet bij, maar wat mij betreft zijn jullie kampioen hoor! ;)
Erik-Jan En Sava
Genoten van Matthijn en band. Mooie liedjes, goede woordspelingen, leuke humor. Top avond gehad.
Jan Willem
Heerlijke avond gehad gewoon genieten!!
Christa
Prachtige liedjes, boodschap subtiel verpakt. Thema’s die bij mij zeker leven!
Inge
Geweldig genoten, prachtige liedjes en heerlijke humor
Gerson Van Manen
Wat een fantastische avond hebben we weer gehad! Matthijn en z’n team weten er elke voorstelling weer iets compleet nieuws van te maken met heerlijk voorspelbare en onvoorspelbare wendingen. ‘Je draagt het niet alleen’ raakt me ook elke keer weer, ‘k houd het gewoon niet droog als dat live gespeeld wordt. Zelf ben ik ook muzikant, zanger en liedjesschrijver en ik zou het tof vinden om ooit samen een liedje te schrijven met Matthijn :)
Matthijs En Arina
Day in the Life zonder mascara. Een prachtig verhaal zoals het leven is. “Ik weet steeds minder van wat ik nog niet weet” Genoten-Gedacht-Gelachen
Corina
Genoten van deze voorstelling. Veel gelachen en genoten van de prachtige liedjes van deze woordenkunstenaar. De avond klopte helemaal. Goeie band!
Cheryl
Grandioze avond! Alle juiste ingrediënten waren aanwezig. Matthijn is een ware woordkunstenaar en de prins van improvisatie! Chapeau voor het hele team!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs