Trinity Kerststallen Tour 2022

Zaterdag 10 december 2022, 20:00 - 21:45 uur

Gouda, Goudse manege

Trinity Kerststallen Tour 2022

Gouda, Goudse manege, zaterdag 10 december 2022, 20:00 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Henriette
Fantastisch!
Barbara Dullaart
Was super echt een feest!
Willeke Hartemink-Blom
Heel erg genoten, bedankt weer voor een hemels feestje! Sjoerd was een hele toffe toevoeging aan de groep, wat een muzikant is hij!!
Marianne
Fantastisch! Het was een feestje!
Ingrid
Enorm genoten! Fantastisch georganiseerd weer, wat een Hemels feestje was het!! Catering e.d. waren ook top! Genoten van alles, Kerst is voor iedereen!
Ria
Prachtig concert en een gezellige sfeer in de ‘stal’.
Hans
Weer onwijs leuk feestje
Tonja
Altijd een feest, alles klopte, licht en geluid waren fantastisch!
Hanne
Waanzinnig, wat een feest, liefde en muzikaal hoogstandje!! Heel goed gemixt ook, dus ook complimenten voor de mensen achter de knoppen
Riette Zuidam
Was weer echt geweldig, een feestje om bij te zijn!!
Marleen
Het was weer een heerlijk feestje. Wat een energie hebben ze! Wat ik wel jammer vond is dat het precies hetzelfde was als de vorige keer. Daardoor weet ik niet of ik nog een keer zal gaan.
Willeke
Het was een heavenly party, zoals we van Trinity gewend zijn! Geweldig wat een enthousiasme die jongens uitstralen, alleen dat was al genieten! Leuke sfeer, goed geluid en gave belichting. Wij hebben een fantastische avond gehad
Rachel
Voor het eerst kennis gemaakt met deze band. Genoten! Wat een energie!!
Jacoba
Een hele fijne sfeer. Erg gezellige kerststal. En er werd vooral hele goede muziek gemaakt. Het was een feestje.
Temara
Wat een feest was het!!Enorm genoten,wat een energie hebben ze toch!
Christien Slotboom
Geweldig wat een feest
Marianne
Wat een feestje! ????????????

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.