Trinity Kerststallen Tour 2022

Oosterwolde (Friesland), Autobedrijf Sirenco, donderdag 22 december 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Froukje
Wat een prachtig en gezellig concert, we hebben genoten!
Annemarie
Wat een sfeer, wat een feest! Een heerlijke avond gehad
Geert
Gezellig, naar mijn smaak iets te veel 538 kerstliedjes, snow is falling jingle bells etc. Mag wel meer christelijke kerst liedjes en een beamer nu mis je van een paar mooie liedjes de boodschap. Vrolijk naar huis gegaan :)
Anique
Het was een geweldige avond, om nooit te vergeten!
Anko En Jitty Hofstra
Hartverwarmend, prachtig en puur. We hebben genoten !
Harmen En Catharina (Sneek)
Het was weer genieten van het enthousiasme van deze leuke en inspirerende band! Al die verschillende muziekstijlen, top!! Mooi om er weer bij te zijn geweest. Bedankt Trinity!! ????
Foekje
Het was supergaaf
Sarina
Een groot feest ????en gezellig
Nyn
Ik vond het optreden geweldig!! De band wist een goede sfeer te creëren waardoor bijna iedereen stond te dansen en zingen! Ik kende maar een paar liedjes van Trinity, maar er werden ook veel bekende liedjes gespeeld waardoor je lekker mee kon zingen.
Kim
Wat een feest! Wat een kado! Genoten! Wat een liefde, warmte en vrolijkheid! Zalig! Bedankt.
Arie
Was een mooi concert vol energie, tempo en een mooie en eigentijdse overdracht van de kerstboodschap.
Agnes En Chris
Gewoon 1 woord geweldig.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.