Workshop Tikva op Klooster Nieuw Sion

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, zondag 13 november 2022, 15:00 - 15:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Klooster Nieuw Sion voor nieuwe data.

Info

Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop', 'verwachting' en 'geloof.'

Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Tijdens de les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden. Wat je tijdens de les nodig hebt is een matje, een dekentje en als je het fijn vindt ook een kussentje (graag zelf meenemen). We doen de les op blote voeten of op sokken, als je dat onprettig vindt is het ook mogelijk je schoenen aan te houden.

Workshopleider Greethe Hanekamp
Greethe Hanekamp is sinds begin 2022 Tikva-instructrice vanuit haar fascinatie voor de verbinding tussen geest, ziel en lichaam die centraal staat bij Tikva.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.



Uitgelicht

Retraitedag Christelijke meditatie

Voor wie verlangt naar rust en verbinding met jezelf, de ander en God: voel je welkom op de retraitedag Christelijke meditatie op Klooster Nieuw Sion.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom deze zomer naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833