Open trainingsdag: Grip op je week vanuit de Kracht van Rust

Stoutenburg, Heerlijkheid Stoutenburg, dinsdag 8 november 2022, 09:00 - 16:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kairos Academy voor nieuwe data.

Info

Meer werken vanuit je waarden, talenten en visie? Tijdens deze open training ‘Grip op je week vanuit Rust’ ontdek je hoe jij bewust met de juiste dingen bezig kunt zijn. Uiteraard met een heleboel praktische tips om grip op je week te krijgen en daarmee vanuit rust en overzicht te leven.

Deze training is praktisch en concreet. Mirjam van der Vegt en Kris Vermaas gaan met jou concreet aan de slag met je waarden, je poolster en de manier waarop jij je agenda organiseert. Je leert hoe je de juiste focus en rust bewaart. Na afloop van de training ontvang je de online variant van de training met uitgebreidere opdrachten, zodat je nog verder aan de slag kunt.

Bewust & het juiste
Je leert hoe je jezelf (beter) kunt inzetten op de dingen die je energie geven. Door bewust met het juiste bezig te zijn, zul je productiever in het leven staan. Dat betekent niet dat je meer moet doen of het drukker krijgt, maar dat je bewust met het juiste bezig bent. Het 'juiste' gaat over het waardevol werken: van waaruit maak jij keuzes? Hoe kies je die en hoe onderbouw je die? 'Bewust' gaat over het organiseren, het creëren van focus en aandacht zodat je je niet constant laat leiden door de waan van de dag.

Inbegrepen
1 daagse training (groep van 20 deelnemers)
Lunch, diner, koffie, thee etc.
Boek Kracht van Rust van Mirjam van der Vegt t.w.v. €21,-
Certificaat van deelname van de Kairos Academy
Toegang tot de online training Grip op je Week of Kracht van Rust t.w.v €99,-