Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Vrijdag 17 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Oudenbosch, Basiliek H.H. Agatha en Barbara

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Oudenbosch, Basiliek H.H. Agatha en Barbara, vrijdag 17 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Lida
Het was een belevenis met passie. De akoestiek was geweldig. God's zegen op de komende concerten!!
Willeke
Indrukwekkend! Wat een prachtig programma. samen één zijn in geloof, hoop en liefde. Heel bijzonder om dit zo te ervaren. Gods zegen voor de komende concerten toegewenst.
Regina
We hebben genoten van muziek en liederen van Sela concert 2023; erg mooi...bepaalde liederen ben ik diep geraakt, liet ook tranen in mijn ogen...hartelijk dank, en Gods zegen bij jullie komende optredens
Corrie
Het was in 1 woord: heerlijk!!!
Jan
Heerlijk concert op een pracht lokatie. Mooi zo het lijdens- en opstandingsevangelie bezongen te horen en hier ook met mee te zingen. Wat een akoestiek hé. Gods zegen op het vervolg van jullie Paastour.
Richard
Het was fantastisch. Hier krijg je gewoon weer kracht van. Iedere keer als we jullie live zien worden we extra geraakt.
Juditha
Heel mooi om met zoveel mensen uit allerlei richtingen het lijden en sterven én de overwinning op de dood, door onze Heiland, te gedenken. Prachtige liederen met vol passie gezongen en muzikaal begeleid. Bedankt! Ook de hele beleving in de Basiliek is bijzonder. Gods zegen op jullie muzikale missie!
Karin
Het was prachtig!! Gods liefde was voelbaar, zichtbaar en hoorbaar door de muziek, de zang en door jullie heen! Lieve mensen van Sela, dank jullie wel voor deze mooie en bijzondere avond!
Angela
Geweldig mooi concert! Ontroerend, indrukwekkend en wat een zang/ muziek talenten stonden daar op het podium! We hebben genoten!! Heerlijk verwarmde voeten/ kniel bankjes. Kon niet beter. Was geweldig goed georganiseerd! Heel veel dank!
Daniëlle
Het was ontroerend mooi, zo'n geweldige locatie ook. Gods aanwezigheid was duidelijk te voelen. Jullie hebben de liederen prachtig gebracht. Bedankt voor deze fijne avond!
Hogendoorn
Zo mooi! Prachtig
Jacqueline
Was een mooie indrukwekkende avond. Genoten! Jammer dat het altijd weer snel voorbij is.
Lizette
Indrukwekkend, ontroerend mooi! Zo bijzonder om het lijdens- en opstandingsverhaal te beleven in en door de liederen van Sela! Bedankt en Gods zegen bij jullie optredens!
Petra De Craene
Het was een prachtig concert! Zowel de muziek keuze als het geluid. Dit laatste wil extra benoemen omdat het niet eenvoudig is om zo'n gigantisch gebouw goed te laten klinken. De muziek keuze was ook zo goed. Goed bij het thema en super mooi gezongen. Dank aan iedereen op en naast het podium van Sela.
Alet
Ontzettend mooi
Sophie
Het was geweldig, de muziek, de liederen, het licht, het gebouw, de kou
Ineke
Prachtig concert op een geweldige locatie. Hele fijne en goede avond gehad!!

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.