Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Vrijdag 3 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Delft, Oude Kerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Delft, Oude Kerk, vrijdag 3 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Diana
Het was een prachtige avond. We hebben genoten van de supergoede kwaliteit van zang en muziek. Een mooi begin van de paastijd voor ons.
Lia
Het was geweldig!
Carline
Prachtig. Zo mooi en inspirerend. Bevlogen, met een volle kerk uit volle borst zingen voor Hem, kippenvel. Dank jullie wel.
Peter
Geweldige avond gehad in een volle oude kerk in Delft. Heerlijk mee kunnen zingen. Genoten van een super optreden van Sela !
Marjan
Was prachtig!
Olaf
Een mooi verjaardagscadeau voor mijn vrouw en 2 dochters. De muziek zorgde inderdaad voor warmte in je lichaam :)
Piet
Prima concert. Ondanks de kou hartverwarmend.
Lydia
Prachtig concert , fijn om zoveel liederen samen te zingen!
W.M De Man
In een woord fantastisch
Lenneke
Wat hebben we genoten! Prachtig geprogrammeerd met een mooie opbouw en goede afwisseling tussen luisteren en met elkaar zingen. Dank aan onze God die ons muziek heeft gegeven om Hem te eren!
Esther
Prachtige avond gehad ondanks de koude kerk een warm hart
Conny
Heel mooi optreden, ondanks dat het erg koud was in de kerk werden wij verwarmd door de liederen en hun betekenis. Tot de volgende keer!
Jenneke
Heerlijke muziek met een blij vooruitzicht! Genoten van de avond met mooie muziek, mooie liedteksten, zat goed in elkaar, emotionele muziek en teksten. Helemaal top!
Johan
Overweldigend mooi! Een groot getuigenis van Gods genade en trouw.
Gert
Muziek die het hart verwarmde op een koude avond
Peter
Volle kerk met inspirend thema over Hem die tot het uiterste toe zijn leven gaf voor vergeving van onze zonden. hartverwarmend, dank aan Sela voor deze avond
Erik
Terug in mijn geboortestad Delft met allerlei mooie herinneringen. Genoten van een prachtig concert in een historische omgeving. Samen bidden, lezen, luisteren en zingen tot Gods eer. Dank jullie wel.
Anke
Een prachtige avond heel inspirerend hart verwarmend
Koos
Prachtig, wat een mooie liederen, wat een enthousiasme. God alle eer!
Hanneke
Een geweldig concert. Mooie nieuwe ingetogen nummers. Ook de oude kerkliederen waren goed gekozen en fijn om mee te zingen. Mooi zoals Lars op zijn plaats is. Ook de interactie tussen Arnold en de andere leden was ook goed om te zien. Kortom genoten

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.