Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Zaterdag 25 februari 2023, 20:00 - 22:15 uur

Harderwijk, Grote Kerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Harderwijk, Grote Kerk, zaterdag 25 februari 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Karlijn
Fijne avond gehad. Mooi om te merken dat met Lars en Arnold Sela gewoon meteen weer/nog als Sela klinkt. En wat ondersteunde het koortje Mirjam goed, nu ze haar stem kwijt was.
Marjolein
Was een fijne avond. Afwisselend meegezongwn en geluisterd naar de liedeten.
Ton Welmers
Heel mooi concert
Jantine
Wat een prachtig concert! Een mooie opbouw van lijdenstijd naar Pasen toe! Mooi hoe de backing vocals en Lars en Mirjam ook de mensen aan de zijkanten bij het concert betrokken. Ik vond het heel mooi, dat er stilte was ingebouwd, om persoonlijk stil te staan bij hoe Jezus voor ons geleden heeft. Ik moest wel even wennen aan de term: 'een minuut stilte voor Jezus'. Die term past voor mij bij het herdenken van menselijke slachtoffers. Dank jullie wel, dat jullie ons zo doorleefd stilzetten bij wat Jezus heeft gedaan.
Bertine
Was een hele mooie avond! Echt genoten!
Dick
Geweldige avond. Voor mijn vrouw en ik de eerste keer om Sela live te horen. Mooi om te zien hoe ze connecten met het publiek en na afloop de moeite nemen bij de uitgang van de kerk te staan. God bless you!!!!!!
Gerrit
Mooi concert. Goede opbouw van de liederen van de lijdensweg van Jezus. Verbeterpunt: De balans tussen samenzang en alleen zingen door Sela was verkeerd. Er was te veel samenzang. Dit heb ik van meer mensen gehoord. Bij een concert kom ik voor de band. Als ik veel wil zingen, dan zijn er wel samenzangbijeenkomsten.
Jos
Prachtige avond, we komen nog een keer!
Ronald
Het was weer een heerlijke avond…dank & zegen voor de avonden die nog volgen!
Gerda
Moest nog wel even wennen maar was wel mooi

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.