Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Vrijdag 24 februari 2023, 20:00 - 22:15 uur

Groningen, Martinikerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Groningen, Martinikerk, vrijdag 24 februari 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Henk P
Blij met Sela. Bedankt voor deze prachtige avond. We hebben genoten. Dankbaar dat jullie kunnen/mogen doorgaan.
Esther
We hebben genoten van het zingen en luisteren! God zij geprezen!
Jurko Haas
Mooi concert gehad.
Henk
Was voor ons de eerste keer. Wij vonden het adembenemend mooi !!
Wiete
De laatste liederen klonken als de hemel op aarde… hartelijk dank voor deze prachtige avond waarop we samen God de eer konden geven
Thea
De opbouw van de avond, de samenzang, alleen Sela zingend....heb een fantastische avond gehad. Pasen komt zo, voor mij, dichterbij je staan. Ga zo door en...BEDANKT!
Tineke
We hebben ons door jullie laten meenemen op weg naar Pasen: Halleluja, Amen! Kom a.u.b. nog eens terug in Groningen! Lars en Arnold, wat een aanwinst!
Jan
Voor de eerste keer naar liveconcert van Sela en ik vond het optreden geweldig! Muzikanten en zangers van hoog niveau.Bij een aantal nummers na de pauze liepen de tranen over mijn wangen.
Evelien
Wat hebben we een prachtige avond gehad! Geweldig om zo richting Pasen te gaan.
Willy Nobbe
Ge-weldig! Lars en Mirjam vind ik een goede combi qua zang. Arnold is ook super! Ook helemaal 'in' de muziek, en een.leuke twist bij één van de liederen met een verrassend akkoordenschema.. ???? En daarnaast een goede weg naar Pasen.. ????✝️
Christien
Mijn dochter en ik hebben er ontzettend van genoten! Heerlijk samen gezongen! Halleluja!!
Gerda
Wat een fantastisch concert. Echt super. Wat hebben we er weer van genoten. Mooie liederen.
Aaltje
Prachtig, prachtig, prachtig! Super mooi concert. Glorie aan Hem
Anne
Wat een prachtig concert Sela! Met momenten van verstilling, maar ook lange sets intense opzwepende liederen. Een uitdagende set list. En Anneke, wat heb je prachtig gespeeld! Ik heb net besloten: over een paar weken kom ik weer!
Frits
Het was prachtig!
Geja
Wij vonden het een prachtig concert! Het eind was een beetje onverwachts, maar dat kan ook aan ons liggen. Mooi ook met het koortje erbij! Gods zegen verder op jullie tour!!

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.