Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Vrijdag 24 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Enschede, Noorderkerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Enschede, Noorderkerk, vrijdag 24 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Margot
Het was geweldig we hebben enorm genoten
Willemien
Het was een heel mooi indrukwekkend concert????.
Rian
Heel mooi concert Prachtige muziek en muzikale begeleiding door de band Sfeervolle kerk
Ellen
Het concert in Enschede was in één woord.... Wauw!!! Wat een mooie opbouw van het verhaal en de liederen. Alles wat ik hoorde en zag heeft een diepe indruk op mij achtergelaten.
Josine Plas
Het was prachtig, in Enschede, ben heel blij dat ik het toch kon meemaken. Ik zat op de eerste rij, met eigen tuinstoel en heb alles mooi kunnen zien. En het was ook heel intiem, in een wat kleinere kerk. Hoewel het ook pittig was, had ik het er 100% voor over!
Harold
Prachtig concert in een sfeervolle kerkzaal.
Ronald
Mooi concert. Zeer goede voorbereiding voor Pasen! Lekker enthousiast beginnen, daarna ingetogen het paas evangelie doorleven. Wat ook goed was, was de interactie met de band Sela en het publiek. De zaal zong goed mee, dan is het mooi om daar ruimte voor te geven.
Hinke
Een prachtig mooi concert, ontroerend, vooral die één minuut stilte. Een bomvolle kerk vol christenen, samen het lijden, sterven en de opstanding van onze Heiland herdenken met zingen, Bijbellezen, bidden: dank aan God!
Mirjan
Het was een geweldig concert heb weer ontzettend genoten
Tine, Wouter En Laura
Het was geweldig, wij hebben genoten. We willen graag nog een keer. Zo zingen op weg naar Pasen en zelfs daar voor bij, het was indrukwekkend mooi, de liederen die uitgezocht zijn, het maakte indruk, en het uitbundig kunnen en mogen meezingen. Dank daarvoor. Bovenal dank aan God dat dit concert mogelijk was.
Kim
Het was zo tof! Ik heb echt intens genoten! Hoorde ik nu ook al een paar nieuwe liedjes? Ik kom heel graag nog een keer.
Debora
Het was prachtig in Enschede. Samen zingen tot Gods eer!! Het ís volbracht!
Johan En Hennie Van Raalte
We hebben echt van dit concert genoten. Zowel van Sela, als van de inhoud van het programma!
Joke
Het was geweldig! Dank!
Jeannet
Wat een heerlijk concert! Samen zingen, luisteren, bidden, God loven! Voor herhaling vatbaar.

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.