Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Surhuisterveen, De Lantearne, woensdag 5 april 2023, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Cobi
Ik had de kaartjes mijn schoonouders cadeau gedaan, en ze vonden het schitterend, ze hebben een mooie avond gehad, kaarten waren helaas uitverkocht anders had ik ze ook voor mezelf geregeld, maar hopelijk komen ze nog een keer
Eelkje
Een prachtig concert. De liederen zijn zo mooi, de woorden zo waar! Op een bepaalde manier vond ik het ook ingetogen. Dat vond ik passend voor die tijd, toeleven naar goede vrijdag en dan door naar het grote wonder van de opstanding van onze Here Jezus. Heel praktisch en organisatorisch vind ik de kleuren van de lampen, de schijnwerpers niet mooi. Onnatuurlijk. Mooi warm wit zou ik verfijnder vinden, mochten lampen nodig zijn.
Afke
Wat een prachtige avond zo dankbaar dat we dit samen mochten meemaken dat we met zo'n grote groep mensen god de lof en de eer mochten toezingen. Bedankt sela voor jullie prachtige muziek en liederen en dat jullie op zo'n mooie en respectvolle manier ons hebben meegenomen langs de lijdensweg van Jezus. Dankbaar en ontroerd
Jeroen
Was weer een hele mooie avond!!
Riemer
Mooi concert met afwisseling.
Tineke
Geweldig. Prachtig. Schitterend.
Mirjam
Het was geweldig. Mooi ingetogen nummers en zo gedragen respectvol gezongen. Lekker samen zingen was geweldig. De eer aan onze Heer gezamenlijk geven. Prachtig. En stiekem geniet ik ook enorm van de stem van Mirjam Krijgsman. Mooi ingetogen nummers gezongen door haar. En alle muziekanten heb ik overigens genoten. Prachtig!!!
Hendrik
Dankbaar voor deze mooie en indrukwekkende avond. Het Paasverhaal schitterend vertolkt in indrukwekkende liederen maar ook dat stilte moment heel indrukwekkend. Een heel respectvol en ontroerend gebracht concert.
Marjoleine
Wat een fantastische avond! Mooie opbouw en zeer indrukwekkend. Soms waren de teksten niet helemaal goed te verstaan. Maar omdat we veel nummers uit het hoofd kennen was dat niet een groot probleem. Bedankt voor deze mooie avond!!!
Nely
Wat een fantastisch mooie avond hebben we gehad.. Samen zingen met en luisteren naar Sela. Zulke mooie teksten en muziek die echt binnen komen... We gaan gezegend de paasdagen in. Dankbaar????
Anne
Wederom een prachtig concert! Mooier nog dan laatst in Groningen. Heel erg bedankt voor wat jullie voor mij betekenen door de muziek en de teksten en gewoon door de mensen te zijn die jullie zijn! Elke keer neem ik me voor jullie na afloop van een concert persoonlijk te bedanken, maar dat durf ik (nog) niet. Daarom even via deze weg. Ik ben intens dankbaar voor wat jullie doen en mij geven.
Joukje
Een bijzonder mooi concert Genoten! Jullie muziek en de teksten zijn prachtig.
Menno En Marijke
Wat een supermooie avond, samen zingen met Sela. Wauw!
Alma Van Bruggen
Heel erg mooi! Gevarieerd qua liederen en eerbiedig. Gaaf ook dat de Sela muzikanten en zangers nadien bij de uitgang stonden en je ze gewoon kon aanspreken!
André
Prachtig concert. Goed opgebouwd met mooie liederen. Bemoedigend????. Bedankt en zeker voor herhaling vatbaar!!
Rien
Heel mooi en indrukwekkend concert. Bijzonder dat ook bijna aan het einde van deze reeks concerten nog zo enthousiast en gepassioneerd gezongen en gespeeld wordt!

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.