Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Donderdag 6 april 2023, 20:00 - 22:15 uur

Apeldoorn, Grote Kerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Apeldoorn, Grote Kerk, donderdag 6 april 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Esther
Helaas door ziekte niet kunnen gaan.
Henk
Uit geluid van de solozangers was op het balkon niet altijd goed te horen. Verder was het een hele mooie avond.
Angelique Bergsma
Wat een kippenvel veroorzakend optreden. De liedkeuzes, de harmonieuze stemmen, práchtige a capella, de gebeden en het voorlezen uit de Bijbel........dit was mede door Hem gestuurd. Van een ongekend hoog niveau. Ik ben daarom Vriend van Sela. Zij zijn het échte (Gods-)werk. Dank voor deze onnoemelijke Goddelijke muzikale beleving.
Ronald
Enorm genoten, wat een mooie muziek tot eer van God!
Anne
Wat was het een mooie avond! Ik heb genoten! ❤️
Judith
Het was geweldig!! Knap hoe er een verhaallijn is gemaakt met liederen ( oude en nieuwe) die zo pasten in het verhaal en hoe ze in elkaar overliepen. Genoten!
Leo
Heel mooi concert en lekker meezi gen maar de zangers waren niet altijd even goed te verstaan.
Marrie
De hele avond heeft van het begin tot het eind wat mij gedaan.Vindt de woorden er niet voor Weet zeker dat ik deze avond niet snel vergeet het was geweldig
Johan
We hebben weer genoten. Mooie opbouw in de liederen en samen de dood en opstanding herdacht. Hij is waarlijk opgestaan!
Geja
Prachtige opmaat naar Goede Vrijdag en het Paasfeest, dé Overwinningsdag ! De minuut stilte kwam ook heel erg binnen, goed om dit zo met z'n allen zo te doen.
Han En Jolanda
Geweldige avond om zo het lijden en sterven van Jezus te gedenken en doorleven. En samen God te loven en te aanbidden. Prachtige muziek en zang heel mooi !
Annejan
Geweldige avond zo mogen van mij terug komen in de grote kerk Apeldoorn
Peter Brouwer
Wat een prachtige verscheidenheid aan liederen ter ere van onze God. Indrukwekkend en ontroerend op weg naar Pasen. Muziek was af en toe te overheersend t.o.v. de zangers. Geweldig dat Sela er is!
Mieke
Wat was het onvoorstelbaar mooi vanavond!
Aline Van Leijen
Geweldig, indrukwekkende avond gehad!
Carla
Wat een bijzonder mooie avond.Intens genoten.
Mar
Prachtige avond, opbouw, inhoud ;echt verrijkend. Mooi evenwicht tussen luisteren en zingen. De luisterteksten graag beamen... Omdat je het niet helemaal kan verstaan. Dankbaar voor de mensen van Sela!!
Jan
Net thuis van weer een indrukwekkende en emotionele avond met Sela. Wat geweldig en wat raakt het mij zoals jullie de liefde van God door middel van jullie schitterende muziek uitdragen. Dank je wel.
José
Wat fijn om met zoveel mensen weer samen te zingen. Het was een geweldige avond. Het koor is een goede aanvulling op de solisten. De samenstelling van Sela is veranderd maar zowel de zanger als de pianist zijn goed gekozen en passen prima bij Sela. Helaas overstemde, bij bepaalde liederen, de muziek de zangers. Toch hebben we enorm genoten.
Rita
Wat een bijzonder mooie avond. Wat hebben we genoten!

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.