Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld (middagconcert)

Zaterdag 8 april 2023, 14:30 - 16:45 uur

Rouveen, Hervormde Kerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld (middagconcert)

Rouveen, Hervormde Kerk, zaterdag 8 april 2023, 14:30 - 16:45 uur

Reacties van bezoekers

Everdien
Wat een fantastisch concert. Een echte boost voor mijn geloof!!
Annemieke Kruidhof
Erg mooie liederen, genoten vanmiddag. De duur vonden wij wel wat lang, ook omdat we kindjes mee hadden.
Janie
Wat was het mooi om op Stille zaterdag met zoveel mensen toe te leven naar Pasen, en het is net of Lars en Arnold er altijd al bij geweest zijn, zo vertrouwd was het.
Margreet Verhoek
Vond het een heel mooi concert, heb ervan genoten. Het lied Ik zal er zijn tot tranen toe geroerd wat mooi omdat samen in de kerk te mogen zingen. Het heeft mijn geloof opnieuw versterkt. Ook heel bijzonder om dit samen met mijn zoon en kleindochter te mogen beleven
Wijnand Koster
Ik heb het een mooi inspirerende concert gevonden. Ik zal er zijn is nog altijd m'n favoriete nummer. Nog leuk met sela op de foto gekomen, zie Facebook.

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.