Reveilweken 2023: Weg van de toekomst

Voorthuizen, Near East Ministry, woensdag 17 mei - vrijdag 11 augustus 2023

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Reveilweken voor nieuwe data.

Info

Near East Ministry organiseert tussen mei en augustus verschillende conferentieweken voor verschillende doelgroepen. Het thema van de Reveilweken 2023 is ‘Weg van de toekomst.’ Met als ondertitel: ‘Ontdek Jesaja’s goede nieuws voor Israël, de volken en jou.’

De toekomst houdt ons allemaal bezig. Als je jong bent, ben je benieuwd met wie je later gaat trouwen. Heb je wellicht stress over welke opleiding je moet kiezen. Je kunt je ook zorgen maken over wat er allemaal nog staat te gebeuren in de wereld. Maakt de toekomst je nieuwsgierig of misschien bang? Heb je er zin in of leef je liever in het nu?

2023 is de nabije toekomst. De NEM bestaat dan 60 jaar. En de staat Israël 75. Daarom kozen we voor een thema ‘dichtbij huis’, iets dat te maken heeft met onze visie en missie. Ons werk is gebaseerd op het visioen uit Jesaja 19:23-25. Over de verbindingsweg die zal lopen tussen Egypte en Assyrië. Samen met Israël zullen deze landen God dienen. Tot zegen voor de wereld. Deze weg van de toekomst staat centraal.

God heeft een weg naar een hoopvolle toekomst. Daar zijn wij als NEM ‘weg van’. Maar je kunt er ook weg van lopen. Een andere kant opgaan, bij Hem vandaan. Beweging genoeg. In de Reveilweken gaan we met de profeet Jesaja op pad om Gods weg van de toekomst te ontdekken. Ga je mee?

Mini-Reveilweek (Hemelvaartsweekend): woensdag 17 mei-zondag 21 mei 2023

Reveilweek voor iedereen (alle leeftijden): zaterdag 15 juli – vrijdag 21 juli 2023

JOVO-week (18-25 jaar): zaterdag 22 juli – vrijdag 28 juli 2023

Reveilweek voor iedereen (alle leeftijden): zaterdag 29 juli – vrijdag 4 augustus 2023

Verdiepingsweek (18 jaar en ouder, voor iedereen die dieper wil gaan): zaterdag 5 augustus – vrijdag 11 augustus 2023