Timzingt - Laatste Wil

Woensdag 22 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Ede, Cultura

Timzingt - Laatste Wil

Ede, Cultura, woensdag 22 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marco
Altijd weer een verrassend avondvullend theaterprogramma, waarin geloof en humor samen hand in hand gaan. Tim neemt je op die manier mee langs actuele onderwerpen en laat je lachten en nadenken
Jan Christiaan
Fantastische avond gehad! Was weer lachen, gieren en brullen van het lachen!
Geke
Geweldige avond gehad. Het is lang geleden dat ik zo veel heb gelachen. Dank je Tim, dat had ik echt even nodig. Mooi verhaal met een boodschap. Zet je aan het denken. Eén lied vond ik te heftig. Vooral het licht erbij.
Els Van De Beek
Heerlijke avond gehad. Herkenbaar, doordacht en positief theaterstuk. Wij hebben genoten, gelachen en doorgepraat: wat is de moeite waard in jouw leven. Geloof en humor samen: heerlijk! Grote dank.
Christine
Mooie show, veel gelachen en ook stof tot nadenken meegekregen.’ Wij zaten boven en daar was geluid niet al te vest. Daardoor misten we flarden van wat Tim vertelde.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”