Timzingt - Laatste Wil

Zaterdag 25 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Katwijk, TriPodia

Timzingt - Laatste Wil

Katwijk, TriPodia, zaterdag 25 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Ben En Anbelies
Het eerste lied over euthanasie kon ik iet waarderen.mijn ervaring is dat daar genuanceerd over gedacht word in Nederland Verder hebben mijn man en ik erg genoten van de show
Martin
GEWELDIG. Ik heb ontzettend gelachen, heerlijk. Herkenbare zaken en diepere laag. Knap hoe je dit programma hebt gebracht. Ps enige minpuntje was je ‘grap’ over Ajax, dat deze avond met 5-0 won.
Caroline Klinkenberg
Een mooie voorstelling met een boodschap van deze tijd. Het zet je tot denken aan creatieve oplossingen, om er meer voor elkaar te zijn, in deze drukke tijd, daar waar je wordt geleefd. Hilarische voorstelling met heel veel leuke grappen. Een hele mooie avond gehad.
Theo
Waanzinnig genoten, fantastische woordgrappen mooie scherpzinnigheid maar ook een heldere boodschap om eens over na te denken.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”