Timzingt - Laatste Wil

Donderdag 15 februari 2024, 20:00 - 21:40 uur

Rotterdam, Theater Zuidplein

Timzingt - Laatste Wil

Rotterdam, Theater Zuidplein, donderdag 15 februari 2024, 20:00 - 21:40 uur

Reacties van bezoekers

Anita
Wat is zinvol leven? Alleen al dat hij die vraag durft te stellen is ontzettend gaaf van Tim. De scherpte van zijn grappen, maakt de voorstelling spannend.
Hanna
Heel leuk, open en herkenbaar. Af en toe overstemde de muziek de stem van Tim en was het slecht verstaanbaar.
Kees K
Rake woorden en situaties omlijst met leuke pakkende liedjes. Heel herkenbaar en heel verrassend!
Annelies
Pakkend, snel, verrassende grappen, scherp hoe Tim christenen een spiegel voorhoudt. Soms op het randje en daarom juist zo goed. Om over na te denken...
Jacqueline
Zo heerlijk gelachen. Herkenbaar en ook diep. Om over na te denken.
Siebold
Goed en strak geregeld allemaal, prachtige show, echt mooi licht. Geluid was soms minder goed te verstaan van Tim door te luide achtergrond muziek. Goeie zaal en heerlijke stoelen met een drankje na afloop. Gewoon beregoed
Sonja
We hebben heel erg genoten en gelachen, heerlijke humor! En met een mooie leerzame les????
Jacolien
Super genoten van deze voorstelling en achteraf nog veel om over na te denken en aan te werken....

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”