Timzingt - Laatste Wil

Vrijdag 31 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Eindhoven, Pand P

Timzingt - Laatste Wil

Eindhoven, Pand P, vrijdag 31 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Eveline
Zeer sterke, humoristische show met een diepe boodschap en stof tot nadenken voor iedereen. Chapeau, we hebben enorm genoten!
Fam.Harrewijn
Als enige Giessenburgers in de zaal was er veel herkenbaarheid in het programma. Inclusief de tante Geertje. Genoten van de voorstelling. Knap dag met humor zoveel diepgang in de voorstelling zat.Tenslotte: gelukkig is er in de kerk van Tims jeugd ook veel ten goede veranderd.
Mirjam
Top voorstelling veel gelachen stof om na te denken
Henriëtte
Geweldig! Zoveel herkenning en daar de vinger op leggen zonder iemand pijn te doen... super knap, respectvol en geweldig geestig!! Dank je wel

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”