Matthijn Buwalda - solotour

Donderdag 21 september 2023, 20:30 - 22:00 uur

Ede, Akoesticum

Matthijn Buwalda - solotour

Ede, Akoesticum, donderdag 21 september 2023, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marijke
Hele mooie avond, genoten van de mooie liedjes. Liedjes met n boodschap, stof om over na te denken. Verhalen met n lach en traan. Dankjewel
Bertine Overeem
Schitterende avond met mooie liedjes die de boodschap goed overbrengen.
Gteta
Heerlijke huiskameravond, met hele mooie nummers en teksten waarin je je zo herkent. Genoten van begin tot het eind. Dank je wel Matthijn.
Gerson
Matthijn was weer heerlijk zichzelf en praatte, zong en speelde zijn programma weer op fantastische wijze aan elkaar.
Agnes
We hebben heel erg genoten van de kleine liedjes en toch misten we ook de mooie muzikale band met bas en drum en vrolijkheid
Marian
En het was weer geweldig!
Marloes
We hebben weer genoten, mooie uitleg over de teksten, met humor, maar ook met een traan. We kijken alweer uit naar de volgende keer ????
Femmy
Het was weer een prachtige avond. Veel gelachen en af en toe werd de lach afgewisseld met tranen. Ik verheug me nu al op je volgende cd en/of tour!

Info

Dit najaar gaat Matthijn Buwalda voor het eerst solo op tour! Tijdens de ‘Matthijn in het klein’ avonden neemt hij je mee terug naar de basis. Een stem en een instrument, een ongedwongen sfeer, met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn: in het klein. De avonden zullen aanvoelen als uit de hand gelopen huiskamerconcerten.

De liedjeslijst van ‘Matthijn in het klein’ wordt een feest van herkenning. Matthijn zingt zijn meest geliefde liedjes en begeleid zichzelf daarbij op gitaar en piano. Ook krijg je vast een voorproefje van een aantal nieuwe nummers en uiteraard ontbreken de verhalen tussen de liedjes door niet.

Reserveer snel je plek en kom meegenieten van een van deze unieke concerten!

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Van de eerste tot de laatste noot genoten. Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!”

“Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.”