Matthijn Buwalda - solotour

Woensdag 13 december 2023, 20:30 - 22:00 uur

Doetinchem, Amphion

Matthijn Buwalda - solotour

Doetinchem, Amphion, woensdag 13 december 2023, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Ellen
Echt mooi, de waarheid gespiegeld te krijgen. Soms even wakker worden, vaak ook relativerend, en motiverend om dankbaar te léven en te genieten van wat we 'gewoon' noemen.
Rob Smedinga
Super concert in het klein waarin alle top nummers de revue passeerden opgeleukt met grappige en mooie anekdotes. Was een voorrecht om bij deze avond aanwezig te zijn.
Robert Ebbers
Ontzettend mooi en bijzonder om mee te mogen maken. Matthijn brengt humor en diepgang heel dichtbij en weet dat heel erg goed te combineren in een theater.
Monique En Marcel
Genoten van het begin tot het eind!!! Een lach een traan ,humor en alles wat daar tussenin zit.

Info

Dit najaar gaat Matthijn Buwalda voor het eerst solo op tour! Tijdens de ‘Matthijn in het klein’ avonden neemt hij je mee terug naar de basis. Een stem en een instrument, een ongedwongen sfeer, met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn: in het klein. De avonden zullen aanvoelen als uit de hand gelopen huiskamerconcerten.

De liedjeslijst van ‘Matthijn in het klein’ wordt een feest van herkenning. Matthijn zingt zijn meest geliefde liedjes en begeleid zichzelf daarbij op gitaar en piano. Ook krijg je vast een voorproefje van een aantal nieuwe nummers en uiteraard ontbreken de verhalen tussen de liedjes door niet.

Reserveer snel je plek en kom meegenieten van een van deze unieke concerten!

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Van de eerste tot de laatste noot genoten. Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!”

“Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.”