Timzingt - Laatste Wil

Woensdag 15 november 2023, 20:00 - 21:40 uur

Papendrecht, Theater de Willem

Timzingt - Laatste Wil

Papendrecht, Theater de Willem, woensdag 15 november 2023, 20:00 - 21:40 uur

Reacties van bezoekers

Iverna
Prima lokatie en een leuke AVOND gehad
Jeanette
Rauw en soms op het randje, feest van herkenning, geweldig gelachen en het carnaval festival wijsje galmt na in mijn hoofd. Daartussen door een serieuze rode draad met een moraal. Ik heb ontzettend genoten!
Martine
Zo herkenbaar zo mooi hoe verhaal elkaar opvolgde, zoveel goeds ,zoveel om nog over na te denken...ik hoop dat nog voorstelling komt! Succes met schrijven,ik hoop er dan weer bij te zijn..
Marion
Wat een mooie voorstelling, herkenbaar en positief! Vragen van het leven zijn niet aangetipt maar besproken met een lach. Heerlijk ….met 7 anderen geweest en allemaal blij dat ze deze show hebben kunnen zien! Succes en op naar de volgende!
Herma
Geweldige avond gehad, complimenten aan Tim! Heel herkenbaar prachtig verhaal als een rode draad door heel het optreden.
Adriana
Geweldig. Wat een show. Zoveel herkenning, goede grappen en prachtige boodschap.
Richard Bossenbroek
Ik hoop dat leuk was ..helaas konden wij er niet bij zijn omdat ik vanochtend op de fiets ben aangereden door vrachtwagentje ..en heb dus de hele dag in ziekenhuis doorgebracht... En was dus niet instaat om te komen..
Henriëtte
Wat hebben we genoten en gelachen! Geweldige show met rode draad over de echte dingen van het leven. Wat herkenbaar, en schurend soms. We zien uit naar de volgende show!
Jaco
Verkramping in mijn lachspieren! Maar ook mooie onderliggende boodschap tegen de verindividualisering van de maatschappij
Chriz
Erg genoten: midden in het leven, reflecterend, zonder beschouwend te worden, scherp, met prachtige humor, zowel bot, speels als woordgrappen en met een diepe boodschap! Knap hoe hij het allemaal doet.
Ineke
Genoten van het begin tot het eind! Heel knap gedaan met een mooie diepere boodschap. Heerlijk nuchter ook, Complimenten!!
Rene
Enorm leuke avond gehad, geniaal om zo'n ingewikkeld probleem in een pakkend verhaal te verbergen.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Fantastische avond gehad!! Zo herkenbaar echt uit het leven gegrepen en zo met humor gebracht! Een topavond gehad! Bedank Tim je was weer geweldig ❤️“

“Écht verrast door het programma. Veel gelachen, scherp en leuk.”

“Zo geweldig genoten, heerlijk humoristisch, geen onderwerp wordt niet besproken, pakkend, echt, indringend en ontroerend. Bedankt.”