Elan Ontmoetingsweekend

Valkenburg aan de Geul, Kloosterkerk, vrijdag 15 - zondag 17 maart 2024

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Elan Activiteiten voor nieuwe data.

Info

Ontmoetingsweekend 15 t/m 17 maart 2024
Voel jij ook de behoefte om even weg te zijn, je geloof te delen met andere vrouwen en jezelf te laten inspireren? Dan is het vrouwenweekend van Elan echt iets voor jou! Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag kun je genieten van een bijzonder weekendje weg. Samen zingen, bidden, luisteren naar boeiende sprekers en kiezen uit diverse leuke workshops of gewoon even een momentje voor jezelf. Daarnaast kun je bij Elan vrouwen met allerlei kerkelijke achtergronden ontmoeten.

Van 15 tot en met 17 maart 2024 ben je van harte welkom bij het Elan Ontmoetingsweekend in Valkenburg aan de Geul. Midden in de prachtige heuvels van Zuid Limburg ligt dit sfeervolle stadje, dat beroemd is vanwege onder meer de mergelgrotten en de markante kasteelruïne.

Thema
Tijdens dit weekend, dat twee weken voor Pasen plaatsvindt, gaan we met spreker Dirk de Bree aan de slag met het thema: Door alles heen. We wandelen een stukje met Jezus mee richting Jeruzalem en beleven zijn bijzondere ontmoetingen met allerlei mensen. Welke boodschap heeft Hij voor ons? En wat betekent het om Hem te volgen?

Dit weekend biedt je een mooie kans om in de 40-dagen even stil te staan bij de impact van het Paasverhaal.

Programma
Ons programma vindt plaats in de Kloosterkerk, aan de rand van het centrum, waar je zo de heuvels in wandelt. Als je kiest voor overnachting ter plaatse verblijf je in Hampshire Hotel Voncken, een comfortabel en stijlvol 4*-hotel in het centrum van Valkenburg, met uitzicht op de kasteelruïne. Vanaf het hotel is het slechts 5/6 minuten wandelen naar de kerk. Ideaal om even tussendoor een frisse neus te halen!

Wil je meer weten over het programma van dag tot dag, check dan de website elan-activiteiten.nl

Volg ons op Instagram en Facebook, dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. En wacht vooral niet te lang met boeken, want de kerk is niet heel groot. Vol = vol. Dus meld je snel aan en beleef met ons een onvergetelijk weekend!