Trinity Kerststallen Tour 2023

Zwolle, Manege Zwolle, zondag 17 december 2023, 19:00 - 20:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Frida Struik
Het was meer dan GEWELDIG !!! Wat hebben wij genoten van en met elkaar
Marieke
Wat een spetterend en swingend (kerst)feest! De mannen van Trinity (en gasten) weten een fantastische avond neer te zetten. Bedankt! Enorm genoten!
Nanda
We hebben weer genoten. Wat een feest rondom de geboorte van onze herder. Amen
Mirjam
Fantastisch feestje! Enorm gevoel van verbondenheid en een mooie (kerst)boodschap! Wij hopen er volgend jaar weer bij te zijn ????
Jolanda
Ontzettend genoten vanavond, wat een feest voor jong en oud!!!
Annette
Het was weer een geweldig feest!!! Heerlijk gezongen en gedanst! Het was een mooie afwisseling van oude en nieuwere liederen ❤️????????????
Jaap
Ouderwets modern gezellig voor alle leeftijden, genoten!
Lilian Ten Klooster
Top feestje weer! Super!
Helma
Dit was zo'n gaaf feestje! Wat een energie komt hier vrij! Echt top! Dit wil je niet missen...
Jan
Geweldig mooi, tweede jaar dat wij gingen. Wat een passie van de band.
Marcel
Het was een groot muzikaal feest. De energie spatte van het podium. Heel erg genoten. Bedankt!!!
Jan Kramer Dalfsen
Ik was in Zwolle met dochter en kleindochter, enorm genoten van jullie optreden. bewonder jullie niet aflatende enthousiasme en liefde voor God en zijn Zoon Yeshua. En wat een mooie aanvulling met de overige muzikanten/ zangers. Super. Voor jullie, gezegende kerstdagen en een happy newyear.
Andries
Een band vol enthousiasme, ik kan enorm genieten van hun muziek, zolang trinity in de eigen stijl blijft. Ik vond de 'mariah carey' songs verschrikkelijk. Ook het jankende orgel, terwijl Elbert een tekst uitsprak, was in mijn ogen een enorme miskleun. Ik zag verschillende mensen met de handen voor hun oren. Maar ondanks dat, toch een mooie avond.
Friedel
Ik hou van die ierse drummer muziek. Super leuk dat jullie in het midden van het publiek begonnen. Leuke mix van oud en nieuw liedgoed in modern jasje.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst!

Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst.

De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ KORTING: als je vóór 21 september je kaarten reserveert, ontvang je ook nog eens een leuke Early Bird korting van ons. Laat 'm niet lopen!