Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Zaterdag 2 december 2023, 15:30 - 17:15 uur

Gouda, Sint-Janskerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Gouda, Sint-Janskerk, zaterdag 2 december 2023, 15:30 - 17:15 uur

Reacties van bezoekers

Astrid
Schitterende locatie! Wat een mooie combinatie van stemmen. Zeker als ze met z’n vieren zingen. wat een muzikale talenten deze band ????????
Marianne Oosenbrug
Wat n rakend, prachtig, ontroerend kerstconcert in n mooie maar koude kerk! Zo genoten van het eren en loven van onze God! Wat n verlangen om uit te zien naar ons kerstkind! Het was prachtig, nog aan het nagenieten!
Elise Van Der Boon
Met elkaar God loven en prijzen en uitzien naar Zijn komst. Het was (ook voor de kinderen) een mooie middag. Lang naar uitgekeken en te snel voorbij.
Sjaak
Een fraai programma met als prachtig slot met het vredelied waarbij de bandleden één voor één het podium verlieten en de bezoekers a capella zingend achter lieten. Wat een mooie apotheose en sfeer. Daarnaast viel het mij in positieve zin op dat tussendoor geen applaus werd gegeven na de verschillende onderdelen/liederen. En zelfs op het eind was er sprake van dienstbaarheid van de band waarbij men absoluut niet uit was op applausbevestiging van hun concert.
Nettie
Mooi concert. Heerlijk genoten van oude en nieuwe liederen. Zo advent ingaan en uitzien naar kerst. Prachtig.
Paulina
In één woord, Prachtig Ontzettend genoten en heerlijk gezongen
Lucie En Jan
Schitterend concert in een sfeervolle kerk
Ineke
We hebben echt genoten! Heel mooi programma, heerlijk gezongen!

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.