Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Vrijdag 8 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Delft, Oude Kerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Delft, Oude Kerk, vrijdag 8 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Robèrt
Zoals altijd heel erg mooi! Koud... maar hartverwarmend om Sela te horen zingen en om zelf mee te zingen. Volgende keer weer!
Carine
Heel mooi concert in de oude kerk. Veel meezingen met bekende kerstliederen en afwisselend luisteren. Fijne sfeer en een heel leuke avond gehad.
Margreet
Prachtige avond vol zang en muziek! Hem de glorie, die als redder naar deze aarde kwam. Hiervan werd getuigd in nieuwe en oude liederen!
Erica
Indrukwekkend zo mooi....
Stefan
Prachtige avond vol met mooie liederen vol met Geloof, Hoop & Liefde. Wat een muzikanten en wat een stemmen ???????? ook de Oude Kerk in Delft past prachtig bij wat Sela wil delen.
Jolien
Prachtig! Ondanks de kou hartverwarmend. Mooie nieuwe muziek ook. Fijn om te zien hoe jullie zelf ook zo lijken te genieten van elkaars muziekspel en het zingen.
Diana
Een prachtige start van de kerstperiode. Genoten van de nieuwe liederen.
Hanneke
Het was een geweldig concert. We zaten vooraan zodat we alles goed konden zien. Vroeg van huis vertrekken loonde.
Anja
Enorm genoten van de prachtige liederen over onze Redder, de Here Jezus, over Vrede. Goede akoestiek! Enthousiaste bandleden. En hele fijne sfeer in de kerk met heeel veel mensen uit verschillende kerken.
Carline
Absoluut genoten, kippenvel bij Komt allen tezamen,. Mooie muziek, band die zichtbaar zelf ook geniet.
Lilian
Eerste keer bij een Sela concert voor mij. Genoten van de muziek, luisteren, samen zingen/aanbidden! Goed georganiseerd, prettig geluidsvolume, mooie belichting!
Luc
Gaaf concert! Nieuwste nummer Gaudete erg mooi.
Jenneke
Het was een prachtig concert, met veel mooie nieuwe liederen. Een avond waarin we kracht en vertrouwen meekregen voor de toekomst! Altijd jammer als het weer tijd is om naar huis te gaan!
Willeke
Het was super. Heerlijk om zowel oude klassiekers als de nieuwe nummers de zingen heerlijk.
Tirza
Super mooi! De kerk, de band, de outfit van Mirjam, de muziek, het licht, het geluid... Het was helemaal top!
Anna
Ik vond het geweldig en heerlijk om zo samen te zingen !
Rianne
Het was weer een prachtige avond - ingetogen en uitbundig, maar altijd eerbiedig. Een mooie manier om even letterlijk stil te staan bij en je voor te bereiden op het kerstfeest. En een mooie mix van gouwe ouwe liederen en nieuwe liederen.

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.