Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Vrijdag 15 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Groningen, Oosterkerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Groningen, Oosterkerk, vrijdag 15 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Stefan
Geweldige avond gehad en gevuld met Gods Geest! Een hele fijne afwisseling van luisteren naar Sela en samenzang. Wat een fantastisch muzikale band is Sela!
Trijnie Doornbos
Het was een geweldig concert. Ook het massaal samen zingen met die overvolle kerk was prachtig. Van het concert genoten
Harry
Het was wéér een groot. Feest. Zonder artiesten, maar begaafde muzikanten. En Lars met 'Als ik naar de bergen kijk'!! Kippenvel. Alles was mooi: Gods Geest werkt
Grietje
Prachtige avond gehad. Mooie afwisseling van nieuwe en oudere liederen.
Henriette
Ik ben blij met jullie talenten, geloof en dat jullie ook het donkere en moeilijke een plaats geven tijdens een kerstconcert. Gods zegen voor jullie en jullie geliefden gewenst. Tot ziens!
Aline Sikkema
Prachtig concert, prachtige liederen. Bedankt voor deze mooie avond in de nabijheid van onze God.
Tineke
Wat weer een prachtige avond, zo met elkaar te mogen zingen, ik ervoer een enorme verbondenheid. Gods zegen op jullie werk, Sela!
Pedro
Geweldig genoten samen met mijn echtgenoot en schoonouders! Oude en nieuwe kerstliederen die mooi samensmelten tot één geheel. De kerk was afgeladen (te) vol en het samen zingen klonk daarom als een klok. Complimenten!
Elske
Geweldig concert! Genoten
Wim
De gouwe ouwe en de nieuwe liederen: fantastisch.
Rieneke
Het concert was prachtig. Echt weer genoten!
Anna Maaike
Wat een feest. Het was ons eerste concert maar we waren allebei zeer onder de indruk. Beide ook een traantje weggepinkt. Het samen zingen was heel indrukwekkend met zo'n volle kerk.
Koert
Het was een gezegende avond. mooie liederen
Willy Nobbe
(H)eerlijk op weg naar kerst. Wat een mooie avond, gezegend en bemoedigd door oude en nieuwe liederen. Blijft mooi! En steeds ook weer vernieuwend.
Esther
Super mooie avond gehad! Samen met mijn genoten van de mooie liederen
Christien
Heb weer als vanouds genoten samen met mijn dochter!

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.