Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Zaterdag 16 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Harderwijk, Grote Kerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Harderwijk, Grote Kerk, zaterdag 16 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Martijn
Het was weer een prachtig concert. Hele mooie locatie, prachtige liederen, topsfeer. Mijn dochter en ik zaten tegen het podium aan. Zo konden we de band eens goed van dichtbij bekijken. Leuk om zoveel interactie te zien tussen de bandleden. Mijn dochter kon eindelijk met de violiste een babbeltje maken en hand schudden. Ze was helemaal happy. Volgende tour wil ze weer mee! Bedankt Sela!!!
Gijsbert
Geweldig! Echt genoten weer, met zovelen samen met 1 doel.
Willemien Beunk
Geweldig, het was een prachtig sfeervol concert. We hebben erg genoten en kijken uit naar een volgend concert.
Wim
Wat mooi! Groot is God! Geweldige mooie kerk met zang en muziek. GAAF!
Jojanneke
Prachtig! Het echte kerstfeest mogen vieren met hemelse muziek die we tot onze tenen mochten voelen. Van stil worden tot jubelen en alles daar tussen in.
Wouter
Bedankt het was prachtig en bemoedigend en fijn dit delen met anderen en met elkaar samen prachtige liederen te zingen in naam van jezus
Nelleke
Het was een prachtige avond met mooie liederen. Zo genoten van het samen zingen met zovelen om je heen; kerkmuren vallen weg. Dankbaar dat wij dit in vrijheid mogen doen. Dank jullie wel voor deze fijne avond
Anke
We hebben wederom genoten van de prachtige avond. Ik word hier zo ontzettend blij van! Het samen zingen, de bemoedigende teksten van Zijn komst naar deze wereld voor iedereen!
Jan En Janneke
Het was weer geweldig. Wat hebben we genoten. Dank voor een fijne bemoedigende avond.

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.