Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Vrijdag 22 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Apeldoorn, Grote Kerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Apeldoorn, Grote Kerk, vrijdag 22 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Eveline
Het was weer fantastisch, instrumentaal en vocaal prachtig! Ook het meerstemmig zingen, héél mooiiii. Genoten van het samen zingen. Dankbaar !!
M.v.T.
Heerlijk om dit met onze tieners te doen als voorbereiding op kerst(en Pasen), prachtig nieuw ritueel in ons gezin om hier naartoe te gaan. Heerlijk samen zingen en verwonderen. En jullie houden t door contact met de zaal ook lekker luchtig en ongedwongen. Goed dat het échte Evangelie klinkt op de avonden, dwars door alles heen. Blijf doen wat jullie doen, met zoveel talent, zoveel instrumenten en zoveel mooie woorden in zovele klanken❤️
Nelleke
Prachtig concert! Mooie balans tussen luisteren en samenzang. Jullie komen allemaal tot je recht, zowel zang als instrumentaal en jullie geven alleen God de eer, heel bijzonder! Bedankt!
Anita
Heerlijk die samenzang. Zowel oude als nieuwe kerstliederen. Goed in elkaar gezet progamma.
Weigand
Home coming for Christmas. Eeen mooie kerstboodschap, waar je blij van wordt.
Lydia
Het was prachtig. Mooi programma met veel afwisseling. Wij hebben genoten van de zang en het samen zingen , maar zeker ook van alle muzikanten. Wat een talent. We zien uit naar jullie nieuwe album.
Jeannet
Fantastisch concert. De afwisseling van liedjes en muziekinstrumenten was geweldig. En het samen zingen met zoveel mensen. Ontroerend. We hebben enorm genoten.
Tammo Meedendorp
Het was weer een schitterend begin van Kerst 2023 met een heerlijke avond genieten en meezingen met Sela in een prachtige kerk. Volgend jaar weer!
Marja
Genoten van een prachtige avond. Zo mooi om met zoveel mensen God groot te maken, het gloria te zingen! En het lied Stille Nacht was zo mooi geplaatst in het programma dat de waarheid en schoonheid van dat oude lied weer zo prachtig tot zijn recht kwam!! Dank!!! Be blessed in being a blessing!
Leo
Een bemoedigende hoopvolle avond, heen wijzend naar het Licht van de wereld Die eens weer komen zal
Esther
Fantastisch weer, erg genoten. Veel kracht gekregen in deze moeilijke tijd.❤️
Marrie
Het was een geweldige avond mooie liederen en zo samen op weg naar kerstfeest.
Hannie
Het was een prachtige avond. We hebben genoten van de muziek en de samenzang
Corry
Wat een heerlijke avond.genoten.prachtige nieuwe liedjes Dat een kerk met zoveel mensen zo stil kan luisteren En wat heeft Lars een mooie stem.genoten van jullie allemaal.En alles tot eer van God Dank daarvoor.

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.