Timzingt - Laatste Wil

Zaterdag 13 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Groningen, Martiniplaza Groningen

Timzingt - Laatste Wil

Groningen, Martiniplaza Groningen, zaterdag 13 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Gert En Froukje Pool
Mooie avond, herkenbaar en zet je aan tot nadenken! Knap dat hij alles zo snel ook, uit zijn hoofd doet, dan ben je wel een winnaar!!
Gerda Zwarts
Het was in één woord grandioos. Wat hebben we genoten.
Gerlina
Fan-tas-tisch! Zet me weer aan het denken terwijl ik in een deuk lag????
Frida
Heerlijke avond gehad!
Wouter
Was hartstikke leuk en zat goed in elkaar. Veel woordspelingen en veel herkenning voor onze club. Geeft ook wel weer stof tot nadenken over onze kerkelijke systemen/organisaties. Fijne avond gehad!
Dora
Ik zal wel een 'azijnpisser' zijn, maar ik ga niet naar niet-christelijke cabaretiers, omdat er bijna altijd gevloekt wordt of dat het over sex gaat. En tot mijn teleurstelling ging het er gelijk over. Ik vind dat heel jammer. En het is, volgens mij, ook helemaal niet nodig. Misschien iets om over na te denken? En ja, er was inderdaad ook veel om te lachen en ook veel herkenning.
Esther
Oh wat hebben we gelachen. En veel herkenning.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”