Altijd Blijven Spelen – 20 jaar Trinity

Vrijdag 5 april 2024, 20:30 - 22:45 uur

Assen, Zuiderkerk

Altijd Blijven Spelen – 20 jaar Trinity

Assen, Zuiderkerk, vrijdag 5 april 2024, 20:30 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Egbert
Ik vond het en heel leuk feest
Jolanda
Geweldige avond gehad ! En wat deden ze het mooi en leuk ! Echt een aanrader ! Ook al kende ik niet alle liedjes ! Ik heb een super avond gehad! Je ziet dat ze genieten en plezier hebben en het is geweldig om te zien! Hoe veel plezier zij er uit kunnen halen!
Agnes
1 woord fantastisch
Mirjam
Supergaaf feestje!! Muzikaal heel erg sterk, heel erg bedankt!!
Jedidja
Wát een hemels feest! Wij hebben genoten!
Aafke
Al een hele poos ken ik jullie als groep.. Vanavond ben ik nieuwe liedjes van jullie op het spoor gekomen. Daar ben ik erg blij mee. Want de socials zijn niet zo mijn ding... Haha heb ze alleen niet allemaal onthouden. En heb ook niet alles goed verstaan. Maar ik weet dat de teksten heel goed en mooi kunnen zijn! Pueblos Todos heb ik ooit als Album gekocht. This nooit in me opgekomen jullie te volgen oi. Het was erg bijzonder dat jullie afsloten met de celtic bless. Op dit nummer is mijn vader tijdens zijn uitvaart de kerk uitgedragen.. Verder heb ik bijzondere herinneringen aan het liedje: is there a melody, a song to sing...to turn you're winter in to spring. Van mij hadden er wel een paar meer van dit soort gedragen nummers in gemogen. Ik hou wel van de mix... Feest en "gedragen". Ik was met mij zusje die is wat meer op de hoogte van jullie nieuwe songs... Bedankt en een mooie tijd in Peru gewenst!????????
Edo
Nog altijd springlevend. Topmuzikanten, een heerlijke ongedwongen sfeer en inspirerende muziek.Goed feestje hoor!
Anja
GE-WEL-DIG!!

Info

20 jaar?! Ook wij moesten even met onze ogen knipperen. Dit jaar bestaat onze band Trinity 20 jaar! En dat vieren we met meer dan 20 concerten, dus ook bij jou in de buurt!

20 jaar is voor ons ontelbaar veel liedjes in heel veel zalen, kerken, schuren, stadions, theaters, festivals en popzalen in binnen- en buitenland. We hebben elkaar als bandleden en broers zien groeien. Met vallen en opstaan. Van muzikantjes naar muzikanten. Van pubers naar verliefd, verloofd, getrouwd en nu zelfs hele gezinnen!

En al die 20 jaar was de Holy Trinity daar. Als muziek in onze oren. In een taal die ons verbindt. We zijn blij en dankbaar dat we altijd zijn blijven spelen. Soms tegen beter weten in. Soms maakten we een omweg. Maar we bleven muziek maken voor jullie geïnspireerd door de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

En daarom vieren we ons jubileum met de ‘Altijd-Blijven-Spelen’ tour. Op meer dan 20 plekken in het land verrassen we je met oude hits én nieuwe songs in een ongekende set feestvreugde. We komen op allerlei plekken en podia van de kerk om de hoek tot openluchtconcerten. Juist om te vieren hoe avontuurlijk en divers deze reis was en nog steeds is.

We gaan een jaar lang doen wat we het allerleukste vinden: connecten met elkaar, met jullie en mét onze lievelingsmuziek vanuit hemelse inspiratie!

Wil je mee in dit avontuur? Kijk snel waar we bij jou in de buurt komen!