Family Event Zeeland: Gerjanne en Christine weten het (ook niet)

Goes, Zeelandhallen, donderdag 2 mei 2024, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Gerjanne en Christine voor nieuwe data.

Info

Christine en Gerjanne: We twijfelden tussen het woord ‘lezing’ of ‘optreden’. Een lezing klinkt te ernstig, een optreden te jolig. De waarheid ligt in het midden.

2 uren lang kunnen we het terloops keukentafelgesprek volgen van Christine en Gerjanne. Het thema wat deze avond centraal staat is: Over liefde, huwelijk en single zijn. Ze praten over het pijnlijke, herkenbare, schaamtevolle, echte, ongemaskerde, luchtige, pure, authentieke, met een mengeling van ernst en zelfspot.

Over Gerjanne en Christine

Gerjanne van Lagen heeft de gave om alledaagse momenten in woorden te vatten. Haar mijmeringen over het moederschap zijn verrassend herkenbaar. Gerjanne inspireert je om je gezin met nieuwe ogen te bekijken en te waarderen. Want juist in het gezin zit het geluk zo vaak in de kleine dingen. Gerjanne is moeder van 5 kinderen en ze heeft een aantal boeken geschreven boek 1: Geluksdag / boek 2: De buurtbarbecue / boek 3: Gezinsstilleven Boek 4: Word wakker

Christine Stam is moeder van vier kinderen. Daarnaast is ze ook schrijver (onder andere van columns en artikelen voor het Reformatorisch Dagblad). In 2021 studeerde ze af als ervaringsgericht pastoraal werker.