Retraite Actief Reis Sauerland

Sauerland, Winterberg, vrijdag 13 - vrijdag 20 september 2024

Info
Tickets
Contact

In samenwerking met LUME heeft Retraite Actief Reizen een boeiende retraiteweek in Duitsland samengesteld. Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Je verblijft een week lang in het mooie Sauerland, in een ruime accommodatie nabij Winterberg.

Twee sprekers vanuit Lume, Natascha en Leonie, heten je welkom deze week. Even heerlijk uitstappen uit je dagelijkse sleur. Tijd om met God en heel andere dingen bezig te zijn!... We hebben een afwisselend, actief en creatief programma samengesteld, met daarin volop ruimte voor ontspanning. Een week die rust, inspiratie en vrijheid biedt, op een locatie ‘ver van huis’ maar toch dichtbij. Op hooguit 4 uur rijden vanuit Nederland.

De inspiratie concentreert zich rond het thema ‘Met brandend hart’. Je kent het vast wel: het verhaal van die twee Emmaüsgangers die op weg waren, terwijl Jezus een tijdje met hen opliep. Ze herkenden Jezus niet. Maar nadat Jezus zich aan hen had bekendgemaakt, zeiden ze tegen elkaar: was ons hart niet brandend in ons? (Lukas 24:32).

Vanuit dit verhaal nemen we je mee op een ontdekkingstocht: 1. Hoe brandt jouw hart vanuit de ontmoeting met Jezus? 2. Wat leer je vanuit deze ontmoeting over jezelf? 3. Op welke manier wil je hiervan uitdelen aan anderen? Het thema wordt op verschillende manieren uitgediept: door talks vanuit de Bijbel, een wandeling met opdrachten, een creatieve workshop, een maaltijd. Naast deze afwisseling in werkvormen is er elke dag tijd voor jouw eigen tijd met God.

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor een volledige beschrijving over deze reis. Meld je snel aan. Er is plek voor 18 deelnemers.

Meer informatie

Data en locaties

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Wandel Reis Ierland

Nergens is de natuur zo ruig en tegelijkertijd lieflijk en rustgevend als in Ierland! Pionier Kees Postma neemt je mee op deze wandelreis naar het meest zuidwestelijkste puntje van Ierland!

Retraite Creatief Reis Drenthe

Een 5-daagse retraite in museumdorp Orvelte in Drenthe. Met bezinning, creatieve workshops en een buitenactiviteit.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833