Elan Ontmoetingsweekend

Valkenburg aan de Geul, Kloosterkerk, vrijdag 14 - zondag 16 februari 2025

Info
Tickets
Contact

Voel jij ook de behoefte om even weg te zijn, je geloof te delen met andere vrouwen en jezelf te laten inspireren? Dan is het vrouwenweekend van Elan echt iets voor jou! Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag kun je genieten van een bijzonder weekendje weg. Samen zingen, bidden, luisteren naar boeiende sprekers en kiezen uit diverse leuke workshops of gewoon even een momentje voor jezelf. Daarnaast kun je bij Elan vrouwen met allerlei kerkelijke achtergronden ontmoeten.

Van 14 tot en met 16 februari 2025 ben je van harte welkom bij het Elan Ontmoetingsweekend in Valkenburg aan de Geul. Midden in de prachtige heuvels van Zuid Limburg ligt dit sfeervolle stadje, dat beroemd is vanwege onder meer de mergelgrotten en de markante kasteelruïne.

Programma

Ons programma vindt plaats in de Kloosterkerk, aan de rand van het centrum, waar je zo de heuvels in wandelt. Als je kiest voor overnachting ter plaatse heb je twee opties: Je kunt kiezen om te verblijven in Hampshire Hotel Voncken, een comfortabel en stijlvol 4*-hotel in het centrum van Valkenburg, met uitzicht op de kasteelruïne. Ook hebben we een nieuw hotel voor je geselecteerd: Atlas Hotel, eveneens een zeer prettig 4*-hotel, gelegen op 3 minuten loopafstand van het NS-station in Valkenburg aan de Geul. Vanaf beide hotels is het slechts 5/6 minuten wandelen naar de Kloosterkerk.

Meer info

Wil je meer weten over het programma van dag tot dag, check dan elan-activiteiten.nl. Volg ons op Instagram en Facebook, dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. En wacht vooral niet te lang met boeken, want de kerk is niet heel groot en er is veel animo na het eerste Ontmoetingsweekend in maart 2024. Vol = vol. Dus meld je snel aan en beleef met ons een onvergetelijk weekend!

Elan Activiteiten

Door het organiseren van ontspannende en inspirerende activiteiten draagt Elan bij aan een netwerk van christelijke vrouwen, die groeien in geloof.