Rafa Young Weekend 2024

Someren, Groepsaccommodatie De Hoof, vrijdag 18 - zondag 20 oktober 2024

Info
Tickets
Contact

We leven in een bijzondere tijd. Jezus is naar de aarde gekomen om ons vrij te maken (to redeem us) van alle dingen die ons ervan weerhouden om in volheid te kunnen leven. Om Zich met ons te verzoenen zodat we vanuit Zijn Kracht en Liefde kunnen bewegen.

Maar… aan het lijden van deze wereld is nog geen einde gekomen. We groeien op een wereld die alles behalve volmaakt is. We raken vaak opgeslokt in de drukte van de dag, neigen verslaafd te raken aan dingen die niet goed voor ons zijn en kunnen daarmee onszelf en anderen tekortdoen. Daarnaast hebben we te maken met ziekte, zowel fysiek als mentaal, en moeten we dealen met moeilijke kwesties als verlies. Waarschijnlijk kun je dit lijstje zelf wel aanvullen met dingen die laten zien dat het leven op deze aarde allesbehalve eenvoudig is….

Maar! We’ve got good news! Jezus komt terug naar deze wereld om ons voor altijd te bevrijden van pijn en gebrokenheid. Tot dat moment daar is wilt Hij ons bevrijden en vrijzetten door de kracht van Zijn Geest zodat we vanuit Zijn opstandingskracht mogen leven. Wij mogen ons “redeemed” weten!

En dat niet alleen! Deze God van vrijheid, Die in en door ons heen wilt leven, mogen we delen met de wereld om ons heen. Wil jij Hem (dieper) leren kennen en een schakel zijn in Zijn beweging? Wij wel!

Daarom staat het komende Rafa Young Weekend het thema “Redeemed” centraal. We willen dit onderwerp samen uitpluizen, ontdekken wat God voor ons heeft in deze tijd en van Hem horen hoe wij een onderdeel mogen zijn van Zijn briljante plan!

Rafael Nederland

Rafaël Nederland is een landelijke denominatie, waarbij bijna veertig gemeenten zijn aangesloten. Het is een beweging waarin de aangesloten gemeenten en hun leiders samen optrekken om elkaar te bemoedigen en ondersteunen en samen in de missie van God te staan in ons land en daarbuitenUitgelicht

Thrive Retreat - Ontmoet God, Ontdek Jezelf, Krachtig verder!

Ontmoet God, Ontdek Jezelf, Krachtig verder! - OOK: de missie van THRIVE! Wij zijn er klaar voor, jij OOK?

Rafael Nederland

Rafaël Nederland is een landelijke denominatie, waarbij bijna veertig gemeenten zijn aangesloten. Het is een beweging waarin de aangesloten gemeenten en hun leiders samen optrekken om elkaar te bemoedigen en ondersteunen en samen in de missie van God te staan in ons land en daarbuiten


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833