Music & Meeting met Martin Brand & Gert van der Vijver

Tweede Exloërmond, Hunsowhal, zondag 5 april 2015, 19:37 - 22:07 uur

Reacties van bezoekers

Anna C
Wat een geweldige artiesten die Martin en die Gert
Rieneke
Samen met mijn man en kinderen geweest, het was GEWELDIG ik heb genoten tot het laatste moment. voor de kinderen was het de 1e keer maar waren erg onder de induk en vonden het geweldig. En ja ook wij hebben op de grond gezeten maar op dikke winterjassen was het, voor zo'n geweldige avond prima te doen. Tot de pauze want na de pauze werd het ook een groot feest en kon je gewoon niet meer blijven zitten. Martin, Gert, koor, combo en music and meeting, het was super. Bedankt en Gods zegen.
Margriet
Het was een geweldige avond! Voor mij de kroon op Pasen. Martin en Mission mogen nog eens weerkomen. Natuurlijk ook de andere muzikanten. De combinatie met Gert van de Vijver was ook geweldig. Kortom een mooie avond. Zaten op de kleine bankjes. Goeie zet!!!!!!!!
Nelly
Topavond. Aanrader! Zowel Martin, Gert alsook het koor waren van grote klasse! Goede sfeer in de zaal. Zitplaatsen inderdaad slecht, maar dat mocht de pret niet drukken! Goede enthousiaste samenzang in het tweede deel, dat volgens mij duidelijk langer was dan gepland. Wellicht verlengd door het enthousiasme? Prachtige afsluiting van een zeer geslaagde avond.
Gea
Het was super! Ik heb nog niet vaak zo'n mooi Paasweekend gehad als dit jaar, vooral door Martin en alle anderen die meededen. God's zegen allemaal. Groetjes, Gea
Gea
Gelukkig hebben wij op stoelen gezeten. Dat was na de pauze echter toch niet meer nodig. Wat een feest. Het was een geweldig Paasgebeuren. Complimenten en Gods zegen gewenst voor Martin, Gert, combo en koor. Maar zeker ook voor de mensen van Music and meeting.
Dineke
Erg jammer dat er geen goede zitplaatsen waren en uitzicht op een paal die voor ons precies voor de beamer stond, maar ondanks dat hebben we erg genoten van de geweldige voorstelling van Gert en de zang van Martin en koor.
Anneke
Vond het helemaal super. Een mooie leerzame en indrukwekkende avond was het voor mij. Wat mij betreft mogen ze volgend jaar wel weerkomen. Dus heb genoten en onze dochters die mee waren hebben ook super genoten en waren ook diep onder de indruk. Een ander vriendin die wel meewas heeft ook genoten.
Sake En Gretha
We hebben van het concert GENOTEN !!!!! er om toe was oké maaar , zitplaatsen was slecht , we zaten langs de muur op de grond
Rikste
Het was een super geweldig, maar ook leerzaam concert!!! Een prachtig koor en band erbij!!! Er missen inderdaad wel zitplaatsen, maar ik had het er zeker voor over!! Een echte aanrader!!!
Harma
We hebben genoten van Gert van der Vijver, de band vonden we iets minder, zijn daarom ook eerder weggegaan. En wat de zit plaatsen betreft......zeer slecht!

Info

Inspirerend paasconcert op 1e paasdag in het Drentse Tweede Exloermond, met Martin Brand en zandtovenaar Gert van der Vijver.

Beiden brengen samen een prachtige familievoorstelling waarin de thema’s vriendschap en vrijheid tot leven komen.

Een unieke samenwerking waarbij Martin Brand een uitgebreide band meeneemt (met Jaap Kramer, Henk Doest, Frank van Essen, Luca Genta) en MisSion Gospelkoor!

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl