Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Jentedag

Ede, 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont, zaterdag 20 juni 2015, 10:00 - 12:30 uur

Info

Wegens onvoldoende belangstelling gaat dit evenement niet door.

De Jentedag 2015: kom je ook? Neem je kinderen mee, je zus, dat gezin van de huiskring, en natuurlijk dat vriendje… Geloof, gezin, geniet – en dat een hele dag lang met elkaar ervaren!

Op de Jentedag is wederom veel te beleven. Terwijl jij de voetbalclinic met je zoon doet, gaan je man en dochter de Samenleesbijbel uitproberen. Wil jij of je dochter ook haar lange haar doneren voor Stichting Haarwens? Wij hebben de kapper uitgenodigd! En hoeveel gekke bekken kunnen jullie trekken bij de foto-booth?

Verder komt Corien Oranje vertellen over haar nieuwe boek. Ze neemt een slimme wetenschapper mee voor al je vragen over dino's, het ontstaan van de aarde en de Maker. Even in je eentje tot rust komen? Stap binnen bij een verdiepende workshop over geloofsopvoeding, terwijl je peuter met je vrouw naar de Kliederkerk gaat. Natuurlijk is er weer ruimte voor een gezamenlijke picknick en... we sluiten af met muziek!

De Jentedag wordt weer een heerlijke dag waar je het als gezin met alle aanhang naar je zin zult hebben. De Jentedag 2015 start om 10.00 uur, afsluiting rond 16.00 uur.