“Onze missie draagt de naam ‘Open Doors’ omdat we geloven dat elke deur open is, op elk moment, op elke plek: om Jezus Christus bekend te maken”, zo sprak broeder Anne van der Bijl, oprichter van Open Doors. In het verleden was het niet mogelijk om de deuren van het kantoor van Open Doors zo maar open te doen. Maar inmiddels is het werk van de organisatie zodanig veranderd, dat ze wel in staat is om bezoekers te ontvangen. Dat gebeurt in het nieuwe Open Doors Bezoekerscentrum.

Het Open Doors Bezoekerscentrum wordt een plek van getuigenissen, inspiratie, bemoediging en gebed. “Op deze plek brengen we vervolgde christenen dichtbij”, vertelt Peter. Hij werkt al tientallen jaren bij Open Doors.

“Het bezoekerscentrum vertelt het verhaal van de vervolgde kerk van het verleden en het heden. Hoe gevaarlijk was het om Bijbels te smokkelen naar Oost- Europa? Op welke manier beleven Noord-Koreanen hun geloof? Zo worden we aangespoord om ook voor de toekomst alles van God te blijven verwachten en vastbesloten en trouw ons werk voor de vervolgde kerk voort te zetten.”