Comité Gemeentehulp Israël (CGI) en de Vereniging van Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) organiseren op zaterdag 23 september een gezamenlijke ontmoetingsdag in Nijkerk. Thema: Herstel door de Messias van Israël: Wat God vandaag in Israël doet!

Er valt dit jaar veel te vieren: in de eerste plaats staan we stil bij 75 jaar zelfstandigheid van de staat Israël. Daarnaast bestaat Comité Gemeentehulp Israël officieel 25 jaar, hoewel de pioniers al langer het magazine Gemeentenieuws uitgeven. Ook is het 12,5 jaar geleden dat CGI en VPE hun ‘Israël-verklaring’ hebben vastgesteld: Gods eeuwige plan met Israël, zijn volk en zijn land. Kortom: meer dan voldoende redenen om feest te vieren. Dat gaan we dan ook doen op 23 september!

Voorgangers uit Israël zullen deze dag spreken: Israel & Marti Illuz, Messiaanse voorgangersechtpaar uit Kyriath Shmona en Pastor Hani uit Kana met een jeugdwerker en aanbiddingleider Rajaa. Verder zal de band Mission Grace uit Katwijk optreden met prachtige Joodse/Bijbelse liederen en zij zullen ook de samenzang begeleiden.

Bekijk het de programmaflyer voor meer informatie over de dag.

Toegang is gratis. Reserveer tijdig om zeker te zijn van een plek.