Duurzaam leven: Wat je wél kunt doen

We mogen leren om te leven van genoeg in tijden van klimaatverandering. Maar: welke duurzame keuzes maken nu echt verschil? Hoe houd je vol? En hoe kun je je laten inspireren door Gods droom voor een eerlijke wereld? Ga met auteur én duurzaam inspirator Alfred Slomp én Tearfund-ambassadeur Elbert Smelt op zoektocht naar wat jij kunt doen om te leven van genoeg. Je ontvangt praktische en haalbare tips om in actie te komen. Om zo zelf en samen recht te doen.

✅ Wanneer jij donateur wordt van Tearfund ontvang je gratis toegang én krijg je het boek ‘Wat je wél kunt doen’ gratis thuisgestuurd. Dit is het nieuwste boek van Alfred Slomp. Meld je aan via bovenstaande button!

Webinars: genoeg voor iedereen

Leren om te leven van genoeg. Tearfund gelooft dat het belangrijk is om binnen de mogelijkheden te leven van dat wat de aarde ons te bieden heeft. Toch doen we dat in Nederland niet. Kijken we naar wat we aan grondstoffen onttrekken en dat wat de aarde binnen een jaar weer kan vernieuwen, dan vragen we veel te veel. Sterker nog, de datum dat wij in ons land van de aarde onttrokken hebben wat eigenlijk voor een heel jaar beschikbaar is, ligt op 1 april. En nee, dat is helaas geen grap.

Als Tearfund willen we stil staan bij het thema 'Genoeg voor iedereen’. Hoe kan het leven van genoeg jou én de ander vreugde brengen? We nemen je mee op een reis via twee webinars, waarin we je inzichten en handvatten geven om een positieve impact te maken op onze planeet, en om je uit te leggen hoe dat is gekoppeld aan de aanpak van armoede en onrecht.

Meld je ook aan voor het webinar op 10 april Er is leven na de groei met Paul Schenderling en Elbert Smelt.