Geloofwaardig Spreken

Geloofwaardig Spreken is een trainingsbureau waar je onder meer preek- en spreektrainingen kunt volgen. De trainingen worden gegeven door Paulien Vervoorn. Paulien is spreker, trainer en auteur van o.a. Hartelijk getalenteerd, Geloofwaardig Spreken en Feedback in de kerk. Hieronder kun je je aanmelden voor een aantal eendaagse trainingen. De trainingsdag voor aanbiddingsleiders wordt gegeven door Paulien en Martin Brand. Bekijk voor meerdaagse spreektrainingen, blog- en feedbacktrainingen de website www.geloofwaardigspreken.nl. De naam van het trainingsbureau is een knipoog naar de tekst in 1 Tessalonicenzen 2: 4 (NBV): 'Wij spreken alleen omdat God ons daartoe waardig heeft gekeurd en ons het evangelie heeft toevertrouwd – niet om mensen te behagen, maar God, die de mensen doorgrondt.' God is het waard dat we zijn nieuws goed communiceren.

Over Geloofwaardig Spreken

Geloofwaardig Spreken is een trainingsbureau waar je onder meer preek- en spreektrainingen kunt volgen. De trainingen worden gegeven door Paulien Vervoorn. Paulien is spreker, trainer en auteur van o.a. Hartelijk getalenteerd, Geloofwaardig Spreken en Feedback in de kerk. Hieronder kun je je aanmelden voor een aantal eendaagse trainingen. De trainingsdag voor aanbiddingsleiders wordt gegeven door Paulien en Martin Brand.

Bekijk voor meerdaagse spreektrainingen, blog- en feedbacktrainingen de website www.geloofwaardigspreken.nl.

De naam van het trainingsbureau is een knipoog naar de tekst in 1 Tessalonicenzen 2: 4 (NBV): 'Wij spreken alleen omdat God ons daartoe waardig heeft gekeurd en ons het evangelie heeft toevertrouwd – niet om mensen te behagen, maar God, die de mensen doorgrondt.' God is het waard dat we zijn nieuws goed communiceren.